Weight Watchers is al meer dan een halve eeuw misschien wel hét dieet. Weight Watchers gaat met haar tijd mee, vernieuwt en zoekt steeds meer manieren om de gezondheid van mensen te bevorderen. Daarbij gaat het bij Weight Watchers allang niet meer alleen om afvallen. Ook algehele gezondheid en een gezonde geest staan voorop.

 

Voordelen van Weight Watchers

Waarom kent Weight Watchers wereldwijd miljoenen volgers? Omdat Weight Watchers haar volgers veel te bieden heeft. De grootste voordelen van Weight Watchers op een rijtje.

 

#1 Weight Watchers werkt

Dé belangrijkste reden voor veel mensen om voor Weight Watchers te kiezen: het dieet werkt. Jarenlang zijn de resultaten zichtbaar geweest en dat motiveert steeds meer mensen om zich bij WW aan te sluiten.

 

#2 Calorieën en energie

Hoewel Weight Watchers zich richt op een mindere inname van calorieën, blijf je wel veel energie houden. Je zal je tijdens dit dieet niet lusteloos of moe gaan voelen. Simpelweg omdat je genoeg energie binnenkrijgt.

 

#3 Geen crash dieet

Snel afvallen doe je met een crash dieet, maar een crash dieet werkt niet. En Weight Watchers is geen crash dieet, maar maakt het wel mogelijk om al vrij snel resultaat te zien. De balans die WW hanteert is kennelijk goed genoeg om zowel af te vallen als op gewicht te blijven.

 

#4 Resultaat blijft

Ook nadat je klaar bent met Weight Watchers en je streefgewicht hebt bereikt, hoef je niet bang te zijn. Als jij niet weer in je oude voedingspatroon vervalt, zal het resultaat blijven.

 

Benieuwd wat Weight Watchers voor jou in petto heeft? Nu tijdelijk gratis eerste maand!

Bekijk je voordeel bij Weight Watchers