Back to Basic afslankplanHet is geen verrassing meer dat ik een voorstander ben van het koolhydraatarme dieet. Een koolhydraatarm dieet is een prettige en vrij eenvoudige manier van afvallen. Je hebt weinig honger en onthoudt jezelf niet van essentiële voedingsstoffen. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt. Steeds meer goeroe’s en experts op het gebied van diëten en afvallen geven de voorkeur aan een koolhydraatarm dieet. Eerder schreef ik over het effect van een koolhydraatarm dieet. Vandaag voeg ik daar graag een dieet aan toe: het Back to Basic Afslankplan.

 

Wat zijn koolhydraten precies?

Om te begrijpen hoe je terug kunt gaan naar de basis en goed af kunt vallen zonder al teveel moeite, moet je begrijpen wat koolhydraten zijn. Koolhydraten zijn als het ware een toevoeging aan producten die ervoor zorgen dat overtollige koolhydraten snel worden opgeslagen als vet. In een notendop komt het erop neer dat niet gebruikte of niet verbrande koolhydraten worden opgeslagen als energiereserves. Dat klinkt mooi, maar betekent dat je zichtbaar dikker wordt. Koolhydraten worden bij de meeste diëten vergeten, maar ze zijn al sinds jaar en dag de nummer 1 dikmaker. Afrekenen met koolhydraten betekent dus eindelijk gewicht verliezen en blijvend effectief afvallen. Koolhydraten zitten in vrijwel alle producten die we vandaag de dag eten, in de ene producten meer dan in de andere producten.

 

Koolhydraten en de Industriële Revolutie

Er zijn voldoende theorieën over koolhydraten. De belangrijkste en meest aannemelijke is dat mensen op zich prima in staat zijn zich aan te passen aan voeding, maar dat dit niet te snel moet gaan. Met koolhydraten is dat wel te snel gegaan. Koolhydraten worden namelijk aan voeding toegevoegd sinds de Industriële Revolutie eind achttiende eeuw op gang kwam. Het werd met allerlei machines makkelijker om snel voedsel te produceren en het gebruik van koolhydraten was heel makkelijk. Zodoende kon men snel brood en pasta maken, producten die we vandaag de dag dagelijks eten en die boordevol koolhydraten zitten. Het lichaam van de meeste mensen reageert niet heftig op die koolhydraten, maar het zijn wel dikmakers. Erger nog dan suikers en vet.

 

Back to Basic met een koolhydraatarm dieet

Geen koolhydraten – of in ieder geval fors minder – helpt om vanzelf af te vallen. Je zal je voedingswijze aan moeten passen om back to basic te gaan, maar het effect mag er zeker zijn. Mensen verliezen per week soms wel twee tot drie kilo door gewoon minder koolhydraten te eten. Dat betekent dat ze vervangers zoeken voor koolhydraatrijke producten. Die vervangers kunnen eiwitrijk zijn. Er is dus zeker enige overlap met het eiwitdieet.

Het Back to Basic Afslankplan werd ontwikkeld door Carla van Schalk, een dieetexpert die zich verdiepte in het koolhydraatarme dieet. Het Back to Basic Afslankplan is een prettig leesbaar ebook, waarmee je direct aan de slag kunt. In dit boek wordt je als het ware meegenomen in de wereld van koolhydraatarme en zelfs koolhydraatvrije voeding. Je vindt er dan ook talloze koolhydraatarme recepten.

 

Voordelen van het Back to Bacis Afslankplan

  • Je krijgt inzicht in de wijze hoe je aan bent gekomen en hoe je af kan vallen (gegarandeerd!);
  • Je krijgt praktische tips en instructies om weer slank en gezond te worden;
  • Je krijgt koolhydraatarme recepten aangereikt;
  • Met deze recepten val je tot wel 2 kilo per week af;
  • De recepten bestaan voor de volle 100% uit natuurlijke producten;
  • De recepten zijn makkelijk te bereiden en makkelijk aan te schaffen (geen dure, onmogelijke producten die niet in de supermarkt te vinden zijn);
  • De recepten zijn voor iedereen geschikt;
  • Je gaat gegarandeerd afvallen zonder te jojoën;
  • Ben je toch niet tevreden? Je krijgt een Geld Terug Garantie!

 

Afvallen met recepten en een gezonde levenswijze

Wil jij afvallen zonder dat je naar de sportschool moet? Wil jij, net als veel andere gebruikers van het Back to Basic Afslankplan tot wel 2 kilo per week verliezen door enkel en alleen je voedingspatroon aan te passen? Wil jij moeiteloos weer op gewicht komen en niet bang hoeven te zijn om te gaan jojoën? Dan is het Back to Basic Afslankplan zeker voor jou geschikt.

Klik op de link hieronder om direct naar het Back to Basic Afslankplan te gaan. Dan kan Carla van Schalk je er zelf van alles over vertellen.

Ga direct naar het Back to Basic Afslankplan