Zoals ik in mijn artikel over het eiwitdieet al benoemde, hebben veel lezers van deze website ervaring met het eiwitdieet van Vitadis. Carla is één van hen. Ik heb haar bereid gevonden haar ervaringen op papier te zetten. Hieronder lees je dus haar ervaringen met het Slanker Leven Plan van Vitadis.

In mijn leven heb ik veel verschillende diëten uitgeprobeerd. Ik ben aan de gang gegaan met Weight Care, heb de boeken van Sonja Bakker gelezen, haar recepten geprobeerd, heb op eigen initiatief het een en ander gedaan (zoals veelvuldig sporten, een personal trainer in de sportschool), maar toch lukte het me niet.

Frustratie, teleurstelling, verdriet voerden op een gegeven moment de boventoon. Van mijn dertigste tot mijn
vijfenveertigse was ik te zwaar.
En het lukte me niet om weer slank te worden. Vijftien jaar lang was ik te dik. Net toen ik me erbij begon neer te leggen dat ik misschien wel gewoon moest accepteren dat ik dik zou blijven tot aan mijn dood, kwam ik het Vitadis Slanker Leven Plan tegen via een forum op het internet.

In eerste instantie wilde ik er niet aan, want dit was vast het zoveelste dieet dat gedoemd was om te mislukken. Maar toen bleef ik het Vitadis maar tegenkomen. Toen kwam er een actie en kon ik het product tijdelijk voor
weinig in huis halen. Ik zette mijn tanden er letterlijk in en warempel: het lukte. Binnen een week voelde ik al verschil. Na een maand gaf de weegschaal in plaats van 95 kilo, 84 kilo aan. En dat bleef zo. Na een half jaar was ik weer op mijn oude gewicht, om en nabij de 70 kilo.

Het Vitadis Dieet had veel weg van het dr Dukan dieet en het dr Atkins dieet. Deze twee diëten volgde ik aan het begin van mijn afslankavontuur, zo’n twaalf tot vijftien jaar geleden. Maar waar het dr Dukan dieet en het dr Atkins dieet stopten, ging Vitadis door. Het bleef niet bij die 15 kilo die eraf vlogen. Ook de nazorg was goed. Geleidelijk aan ging ik weer leven zonder eiwitdieet en leerde ik mijn leven aan te passen.

Zo heb ik genoegen leren nemen met minder. In plaats van twee borden diner, neem ik er één. Lekker is lekker, heb ik geleerd. Of het nu 1, 2 of 3 borden zijn. Zo kan ik nu langer genieten dan voorheen, terwijl ik minder nuttig. Een ander voorbeeld is de zondagmorgen. Twee croissants en twee pistolets was de gewoonte, met eieren en spek. Maar 1 croissaint en 1 pistolet met de helft ei en spek, smaakt nog altijd naar meer. Een gewoonte, een andere manier van denken. Dát is wat Vitadis bij mij teweeg heeft gebracht.

De reacties zijn overweldigend. ‘Hé Carla, wat zie jij er goed uit!’ en ‘Je lijkt wel tien jaar jonger. Je straalt helemaal!’ Ik schaam me niet meer om naast mijn kinderen en mijn man te lopen, ik geniet van de aandacht die ik krijg door mijn fittere uitstraling, mijn lichtere lijf. Zo zijn we in de zomer naar Kroatië geweest en voor het eerst in jaren schaamde ik me niet in mijn bikini. Ik heb heerlijk aan het strand gelegen zonder mijn buik in te hoeven houden. Ik heb gezwommen en genoten. Dit had ik een jaar geleden niet kunnen bedenken. Toen zakte de moed mij voor de zoveelste keer in de schoenen toen het met Sonja weer niet wilde lukken en ik weer op mijn oude gewicht was.

Toen me gevraagd werd om een reactie te geven op het Vitadis dieet, heb ik niet getwijfeld. Ik wil dat anderen ervaren hoe goed het is om met dit dieet af te vallen. Hoe effectief. Hoe prettig.

Hoe werkt het Vitadis Slanker Leven Plan?

In het begin moest ik er wel even aan wennen, want alles gaat nu natuurlijk via het internet. Gelukkig wende het gemak heel snel. Ik bestelde Vitadis via het internet en kreeg direct de volgende acht beloftes:

  1. ik zou gemiddeld 3 tot 6 kilo afvallen in een week;
  2. ik zou geen moeite hebben om het dieet vol te houden (ja ja, dacht ik toen);
  3. ik zou geen hongergevoel hebben tijdens het dieet (wederom geloofde ik dat niet, want dat is bij elk dieet);
  4. ik zou vakkundig worden begeleid door coaches van Vitadis;
  5. ik zou op een gezonde en verantwoorde manier afvallen;
  6. ik zou alles online kunnen volgen (was dus even wennen);
  7. ik zou een volledig voedingspakket krijgen voor anderhalve week (dat zat dus bij de prijs inbegrepen!);
  8. ik zou niet gaan jojo-en (en daar was het me allemaal om te doen).

 Het is natuurlijk maar net hoe je er zelf mee omgaat. Die 3 tot 6 kilo gaan er niet vanzelf af, daar moet je voor vechten. De eerste twee weken moest ik dus genoegen nemen met 2 kilo per keer, maar daarna werd het al snel meer. Ik heb tijdens het dieet echt geen hongergevoel ervaren en werd op een prettige, eerlijke manier begeleid door Vitadis Health Group. Het online volgen van dit dieet bleek heel makkelijk te zijn (en was eenvoudig te doen met de iPad op de bank). Momenteel ben ik een maand of zes verder en heb ik nog geen jojo-effect gehad.

Wat krijg je allemaal?

Ik kreeg veel meer dan ik van tevoren had bedacht. Omdat het via het internet besteld moest worden, was ik bang dat ik van alles uit moest printen en online bij moest houden. Maar dat was niet zo. Ik kreeg een eBook, dat ik makkelijk in kon zien via de computer en ik kreeg toegang tot talloze recepten. Voor wie wilde waren er sportoefeningen te volgen via het internet, ik kon chatten met de coaches van Vitadis en ik kon zelfs via de mobiel en de VitadisApp van alles inzien en bijhouden (wat erg handig was toen ik boodschappen ging doen).

Maar dat is niet alles. Je krijgt namelijk alles wat je aan ingrediënten nodig hebt, ook thuisgestuurd. De postbode levert een mooie, witte doos af waar van alles in zit (nog geen dag na de bestelling! Ik had het eBook amper doorgelezen en kon al aan het werk!). In de doos zit van alles wat je nodig hebt voor ontbijt, drankjes, zoete en zoute snacks, de lunch, het diner, soepjes en toetsjes. Van alles wat helpt om af te vallen. Een gevarieerd en overcompleet pakket.

Vitadis is mijn topper

Het heeft heel lang geduurd voor ik op mijn ideale gewicht kwam. Vijftien jaar maar liefst. Maar met de komst van Vitadis is het me gelukt. Ik denk er nog dagelijks aan. Het was niet moeilijk, het was wel doorzetten. Het is het allemaal waard geweest. Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen van het Vitadis Dieet. Ik heb er geen spijt van gehad en weet zeker dat het voor veel meer mensen moet kunnen werken. Ben je van plan te gaan starten met dit dieet? Dan wens ik je alvast heel veel succes! Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan mag beleven als ik, want het resultaat is het waard.

 

Vitadis met tijdelijke korting bestellen
ATTENTIE: Omdat er zoveel tevreden bezoekers van onze website zijn, mogen wij het Vitadis Slanker Leven dieet tijdelijk aanbieden met een levenslange korting van maar liefst 60% op alle producten! Profiteer vandaag nog.