Feiten: Meer dan 50% van de Nederlanders is te dik. En van die 50% heeft meer dan 90% moeite met afvallen. Jij ook? Lees dan in dit artikel hoe een eiwitdieet het verschil voor jou kan maken. We onthullen je straks het beste eiwitdieet van dit moment.

Het eiwitdieet is al jaren het meest succesvolle dieet. Denk aan de successen die geboekt zijn met het Dukan dieet en het dokter Frank dieet, de shakes van Weight Care. Allemaal eiwitdiëten. De laatste jaren zijn veel mensen met het eiwitdieet afgevallen. Voor iedereen die tot nog toe moeite had met afvallen is het eiwitdieet zeker weten de beste manier om af te vallen.

Wil jij overtollig vet verbranden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kan het juiste eiwitdieet jou helpen. Maar pas wel op, want lang niet elk eiwitdieet is even goed. En daarom zijn wij van Dieetkompas voor jou op onderzoek uitgegaan naar het beste, het gezondste en voordeligste dieet van dit moment.

Ben je al op de hoogte van het eiwitdieet en heb je geen zin om de hele tekst te lezen? Lees dan hier verder welk eiwitdieet de absolute nummer 1 is.

Eiwitdieet ingrediënten

Eiwitdieet, wat is dat?

Ben jij nog niet bekend met het eiwitdieet? Dan leggen we je het graag uit. Als je al een tijdje zoekt naar een manier om te kunnen afvallen, ben je de term eiwitdieet – of de termen ‘eiwit’ of ‘proteïnedieet’ – vast al eens tegen gekomen. Een eiwitdieet (dat is een andere naam voor proteïnedieet) richt zich op vet verbranding door het eten van eiwitten.

Veel mensen denken dat je op je calorieën moet letten als je wil afvallen. Daar zit een kern van waarheid in.

Je caloriebehoefte bestaat uit vetten, koolhydraten én eiwitten. Van vetten en koolhydraten krijg je er dagelijks veel binnen, van eiwitten minder. En dat is waar het eiwitdieet zich op richt, want:

 • koolhydraten en vetten zijn de echte dikmakers;
 • eiwitten helpen je juist om op gewicht te blijven;
 • eiwitten zorgen voor spieropbouw en het herstellen van beschadigde spieren;
 • eiwitten voorkomen dat dat je een hongergevoel hebt.

Het eiwitdieet richt zich dus op het minderen van vetten en koolhydraten (niet op het uitbannen ervan!) en het meer nuttigen van eiwitten.

Het voordeel van het eiwitdieet is dat het je helpt afvallen zonder dat je een hongergevoel zal hebben. Daarbij zorgt het eiwitdieet dat je veel minder calorieën binnen zal krijgen dan nu.

Als je koolhydraten en vetten eet word je sneller dik dan wanneer je eiwitten eet. Eiwitten kunnen wel zorgen voor een verzadigd gevoel én leveren je veel energie. Een eiwitdieet kan die balans heel goed opmaken.

Vet verbranden werkt eigenlijk heel simpel. Zodra je een inspanning verricht, zoekt je lichaam naar energie. Die energie komt uit je voeding. Wanneer je op een dag net zoveel beweegt als dat je aan energie binnenkrijgt, gebeurt er niks. Beweeg je meer of eet je minder, dan zal je vet gaan verbranden. Maar dat kan uit de hand lopen als je teveel energie nodig hebt. Je lichaam verbrandt dan niet alleen vet, maar ook spiermassa. En dat is niet gezond!

Spiermassa moet je zoveel mogelijk in tact laten. Je hebt spieren nodig om te functioneren. Ook zorgen spieren vanzelf voor vet verbranding. Het afbreken van spiermassa komt helaas vaak voor bij het volgen van een dieet, zoals een crash dieet. Je hebt het idee dat je afvalt in vet, maar dat is niet zo.

Eiwitten gaan het afbreken van spiermassa tegen. Ze zorgen ervoor dat alleen vetmassa wordt omgezet in energie (en je dus afvalt) en dat spiermassa in tact blijft.

 

Kapotte spieren en herstelde spieren

Je spieren hebben veel baat bij eiwitten. Of je nu veel sport of helemaal niet. Spieren heb je hoe dan ook nodig. Eiwitten helpen spiermassa aan te maken, maar ook herstellen. Na een zware inspanning raken spieren ‘beschadigd’. Ze moeten zich herstellen en daarmee groeien ze ook.

Krachtsporters maken dus doelbewust hun spieren ‘kapot’, zodat ze groter en sterker kunnen groeien. Daarbij gebruiken ze eiwitten voor nog meer effect!

Het groeiproces van spieren wordt gestimuleerd door het eten of drinken van eiwitten. In de sportschool gebeurt dat met shakes en poeders, soms met blikjes tonijn of andere eiwitrijke producten.

Maar dat is voor jou wellicht helemaal niet belangrijk, want jij wil niet sporten. Jij wil afvallen. Maar ook voor jou geldt dit proces. Want aangemaakte spiermassa verbrandt van zichzelf ook vet. En spiermassa maak je automatisch aan door het eten van eiwitten.

 

Geen hongergevoel

Daar waar veel andere diëten ervoor zorgen dat je naar verloop van tijd toch een hongerig gevoel krijgt, zoals crash diëten als het ziekenhuisdieet of het yoghurt dieet, is dat met het eiwitdieet niet aan de orde. Met een eiwitdieet heb je geen last van honger. Dat heeft te maken met het feit dat eiwitten langer in je lichaam blijven. Andere voedingsstoffen, zoals suikers en koolhydraten, worden snel verwerkt en verteerd. Eiwitten hebben meer tijd nodig. Je voelt je dus langer verzadigd. Groot voordeel: met een eiwitdieet heb je geen vreetbuien meer!

 

Wat kenmerkt een ‘goed’ eiwitdieet?

Waarom is het eiwitdieet het krachtigste dieet als je van plan bent om veel af te vallen?

Het antwoord is simpel. Andere diëten richten zich op het beperken van calorieën. Het eiwitdieet benut eiwitten. Door de balans te verleggen en in verhouding meer eiwitten te eten dan vetten en koolhydraten, mis je geen energie, maar val je wel af.  Met een goed eiwitdieet krijg je minder slechte vetten en koolhydraten binnen dan bij welk ander dieet dan ook.

Ontvang tijdelijk 60% korting op Vitadis!

Kort samengevat: Door de eigenschappen van eiwitten zul je geen hongergevoel ervaren. Eiwitten zorgen namelijk voor een gevoel van verzadiging. Je hebt geen zin in tussendoortjes of snacks en zal dus ook niet ongemerkt gaan eten (en weer aankomen). Dat stimuleert de vetverbranding dus optimaal. Los van het hongergevoel stillen helpen eiwitten je spiermassa te groeien en te verstevigen. Dat kost energie en dat betekent dat er een aanspraak wordt gedaan op de vetreserves in je lichaam. Je valt dus af door het eten van eiwitten!

Een goed eiwitdieet helpt je om per week we 250% minder ongezonde vetten en koolhydraten binnen te krijgen dan normaal. Daarvoor in de plaats krijg je veel eiwitten binnen, doordat je veel producten eet met eiwit, zoals vlees en vis (Bron: Gezondheidsnet.nl).

Omdat afslanken ook leuk en lekker kan zijn

 

Gezond eiwitdieet versus ongezond eiwitdieet

Stel je nu eens voor dat je met het eten van eiwitten eindelijk keihard af kan rekenen met dat buikje van je. Stel je voor dat je die vetrollen rond je heupen en je buik als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen, door je voedingspatroon aan te passen?

Dat is wat een eiwitdieet doet.

Maar dan moet je wel een goed eiwitdieet treffen. Er zijn op internet veel verschillende eiwitdiëten te vinden. Maar lang niet elk dieet is even gezond. Zo zijn er diëten die nogal overdrijven en  in één klap de andere voedingsstoffen (vetten en koolhydraten) overboord gooien. Maar alleen eiwitten eten is ook weer niet gezond. Je hebt een balans nodig tussen koolhydraten, vetten en eiwitten.

Moet je die balans zelf uitzoeken? Nee, dat hoeft niet. Er is namelijk al een dieet dat dit voor je doet…

 

Het beste eiwitdieet van dit moment…

Ik ben dieper in de achtergrond van diverse eiwitdiëten gedoken en heb naar het beste eiwitdieet gezocht dat er op dit moment is. Wat dat betreft heb ik goed nieuws voor je: het beste eiwitdieet van 2016 is niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook nog eens gezond voor je portemonnee! In vergelijking met andere eiwitdiëten is het helemaal geen duur dieet en toch leidt het tot verbluffende resultaten (je broek zakt er letterlijk vanaf!).

Bij het zoeken van het beste eiwitdieet heb ik gekeken naar een aantal factoren, namelijk:

 • Hoe is de balans tussen vetten, koolhydraten en eiwitten? Krijg je nog genoeg voedingsstoffen binnen om het dieet verantwoord te noemen?
 • Wat zijn de reacties en resultaten van gebruikers? Vallen zij inderdaad af, of is er nauwelijks verschil?
 • Wat kost het dieet in vergelijking met andere diëten, zoals het Reasons dieet, de shakes van Weight Care en het SanaSlank dieet?
 • Hoe is de service van het dieet?

Hierbij wil ik het Vitadis Slanker Leven Plan onthullen als beste eiwitdieet van dit moment. Waarom is dit dieet zo goed? Je krijgt met het Slanker Leven Plan een compleet uitgedacht dieetplan in handen, waarbij je veel informatie krijgt, veel recepten ontvangt én gebruik kunt maken van de beste persoonlijke coaching op dit gebied.

Eiwitdieet van Vitadis volgen

 

Wil jij afvallen zonder enge pillen?

Zie jij het niet zitten om je in het zweet te werken?

Wil je wel afvallen door gezonder te gaan eten?

Dan ben jij geschikt om met het Vitadis Slanker Leven plan aan de slag te gaan. Wat ons betreft is één ding zeker: Vitadis zet zichzelf op de kaart met het Slanker Leven Plan. 30.000 Nederlanders zijn de afgelopen jaren met dit dieet aan de slag te gaan. De resultaten zijn verbluffend.

Voor wie geïnteresseerd is, hieronder licht ik het dieet graag verder toe.

 

30.000 Nederlanders vielen 3 tot 6 kilo per week af

Eén van de belangrijkste graadmeters was het aantal Nederlanders dat succesvol is afgevallen met het Vitadis Slanker Leven Plan. Maar liefst 30.000 mensen vielen de afgelopen jaren 3 tot 6 kilo per week af door dit eiwitdieet.

Je leest het goed: 3 tot 6 kilo per week. Kanttekening is wel dat je gewicht hierbij een rol speelt. Hoe zwaarder je bent, hoe makkelijker het is om veel af te vallen. Desondanks is 3 kilo in de week nog altijd erg mooi.

Natuurlijk ben ik daarbij niet afgegaan op de reacties van mensen op de betreffende websites van Vitadis zelf, maar ook op reacties van lezers van deze website. Het blijkt dat Vitadis Slanker Leven Plan echt werkt. De reacties zijn erg positief. Gebruikers prijzen onder andere het gebruiksgemak van het dieet, de persoonlijke coaching en de heerlijke recepten en bijhorende ingrediënten.

Afvallen met Vitadis wordt helemaal niet als zwaar of moeilijk ervaren en was dus makkelijk vol te houden.

Goed nieuws voor lezers van Dieetkompas. Omdat Vitadis het de laatste jaren zo goed heeft gedaan, kan het tijdelijk een enorme korting weggeven van maar liefst 60% op alle bestellingen (nu en in de toekomst).

Claim LEVENSLANG 60% korting

 

Het eiwitdieet schema van Vitadis

Om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat behaalt, heeft Vitadis een overcompleet schema opgezet. Dit eiwitdieet schema van Vitadis is volledig uitgebalanceerd op een gezonde inname van voeding. Zo weet je zeker dat je voldoende voedingsmiddelen binnenkrijgt en geen essentiële vitaminen, mineralen, vetten, ijzers of zuren hoeft te missen.

Het dieetschema is makkelijk te volgen en aan te passen naar je persoonlijke smaak en voorkeuren. Hiervoor kun je contact opnemen met je persoonlijke coach. Ook goed nieuws voor mensen met een glutenallergie: Vitadis heeft ook een glutenvrije variant en is daarmee de eerste aanbieder van een glutenvrij eiwitdieet.

Vitadis coaching online

Eiwitdieet weekmenu

Vitadis werkt aan de hand van weekmenu’s. Een weekmenu zit boordevol eiwitrijke voeding. Zo weet je zeker dat je niks tekort komt. Het weekmenu van het eiwitdieet kent diverse fases. Zo zal er in de eerste fase aandacht zijn voor het onder de knie krijgen van het dieet. Je gaat leren meer eiwitten te eten en merkt al snel dat je daardoor vele kilo’s verliest. Als je eenmaal op dreef bent, ga je het rustiger aan doen. Uiteindelijk zul je het eiwitdieet gaan consolideren, oftewel: zorgen dat je het op de juiste manier kan doorzetten. Daar zit hem dan ook het positieve effect van het Vitadis dieet in. Je komt niet meer aan en blijft op gewicht.

 

Veel voordelen

Het mag duidelijk zijn dat het eiwitdieet tal van voordelen biedt. Door al die voordelen is het de beste manier van vet verbranden op dit moment. Ik zal ze nog even voor je opsommen:

 • Een eiwitdieet verandert de balans in calorieën. Je eet meer eiwitten en minder vetten en koolhydraten, maar verstoort de balans niet.
 • De vetreserves worden aangesproken omdat vetten en koolhydraten worden gebruikt om eiwitten te verbranden.
 • Je hebt een vol gevoel, omdat eiwitten langer de tijd nodig hebben om te verteren. Daardoor ga je niet snacken en kom je ook niet aan.
 • Het eiwitdieet leidt tot een blijvend resultaat. Je zal niet gaan jojoën.
 • Ook je spiermassa neemt toe door het eten van eiwitten, waardoor je als vanzelf nog meer vet gaat verbranden.

 

Bijkomend voordeel: eiwitten verbranden vet!!!

Zoals gezegd is eiwitrijk voedsel niet zo snel verteerd. Dat betekent dus dat je lichaam meer moeite moet doen om het te verwerken en dat vergt energie. Die energie zorgt er weer voor dat er nog meer vet wordt verbrand. En het mooie is dat jij daar helemaal niks voor hoeft te doen!

 

Eiwitten versus vreetbuien

Het is al gezegd, maar het blijft een groot voordeel: eiwitten zorgen ervoor dat je geen vreetbuien meer hebt. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat veel overtollig vet veroorzaakt werd door vreetbuien. Veel mensen gingen uit emotie eten. Ze konden de verleiding gewoonweg niet weerstaan. Niet alleen de emotie speelde daarbij een rol, ook het hongerige gevoel dat veel andere diëten opwekken. Het Slanker Leven Plan doet dat niet, gewoonweg omdat de eiwitten langere tijd in je lichaam blijven. Het Slanker Leven Plan geeft vreetbuien gewoonweg geen enkele kans!

Eiwitrijke producten

Geen jojo-en: wie slank is, blijft slank

De meeste bezoekers van deze website weten waarover ik het heb als ik de term “jojo-effect” in de mond neem. Het komt voor bij zo’n beetje alle diëten: de verloren kilo’s zitten er na een tijdje gewoon weer aan.

Al die moeite is voor niets geweest.

Je hebt je uit de naad gewerkt, gezond gegeten, veel gesport en bewogen en toch ben je weer op je ongezonde oude gewicht.

Het gevoel van teleurstelling zorgt er vervolgens alleen maar voor dat het erger wordt en je nog zwaarder wordt. Dat is met een eiwitdieet niet anders, helaas. Maar gelukkig heeft het Vitadis Slanker Leven Plan daarover nagedacht. En dat is een van de redenen dat dit het beste dieet van dit moment is. Het Slanker Leven Plan zorgt namelijk ook voor nazorg. Eenmaal verloren kilo’s moeten er af blijven en het dieet helpt je daarbij!

 

Snel op gewicht

Heb jij geen tijd te verliezen? Moeten die kilo’s er nu eindelijk eens van af?

Dan is het Vitadis Slanker Leven Plan voor jou geschikt. Het plan van Vitadis richt zich er op dat je binnen enkele weken je streefgewicht bereikt. Daarna is het zaak om dat streefgewicht vast te houden door een gezonde voedingsstijl.

Het is niet wenselijk om je lichaam na vier maanden nog steeds een streng eiwitdieet te laten volgen. Vitadis weet dat en stimuleert je om je gewicht op peil te houden.

Verschillende lezers van deze website hebben dat intussen bevestigd. Zo schrijft Carla:

“Vitadis heeft me geholpen mijn ideale gewicht te bereiken en te behouden. Ik ben nu een jaar verder en nog altijd op mijn streefgewicht.”

Dimitri vertelt:

“Ik ben 15 kilo verloren met Vitadis. Na vier maanden bleef ik op mijn gewicht, dankzij de hulp en steun van het Slanker Leven Plan.”

 

Slanker Leven (van) Plan? Val ook af met het beste eiwitdieet!

Het eiwitdieet van Vitadis leidt tot extreem goede en verantwoorde resultaten. Wie net begint kan zo’n 5 tot wel 6 kilo gewicht verliezen in slechts een week tijd. Zodra je meer op gewicht begint te komen blijft dat zo’n 3 kilo per week. Zonder hongergevoel en met lekker eten.

Ik heb zojuist onthuld dat Vitadis’ Slanker Leven Plan het beste eiwitdieet van dit moment is. Samenvattend komt het erop neer dat:

 • het Vitadis eiwitdieet heeft “geleerd” van voorgaande diëten, zoals het dokter Dukan dieet en het Atkins dieet;
 • het Vitadis dieet zorgt voor een intensieve nazorg, waardoor je op gewicht blijft;
 • je met Vitadis alle benodigde producten thuisgestuurd krijgt (je valt af en hoeft er de deur niet eens voor uit!);
 • het effect van het Vitadis Slanker Leven Plan blijvend zal zijn, dus geen gejojo meer.

Het Vitadis dieet wordt momenteel door meer dan 30.000 Nederlanders gebruikt. Het is sinds kort ook wel bekend als het BN-ers dieet, omdat veel bekende Nederlanders ook voor het Vitadis dieet kiezen. Lees er alles over op de website van Vitadis zelf en ontvang tijdelijk 60% korting (op al je bestellingen, ook wanneer die pas later zijn!).

 

Conclusie

Het mag duidelijk zijn. Ik ben erg enthousiast over Vitadis. Natuurlijk is het geen wondermiddel dat vanzelf werkt. Je zal aan de slag moeten. Maar op basis van onderzoeken en gebruikerservaringen kan gezegd worden dat het zeker een plan is waarmee afvallen eenvoudiger zal zijn.

Mensen die eindelijk eens serieus werk willen maken van hun overgewicht, mensen die het zat zijn om te zwaar te zijn en mensen die het écht willen, hebben baat bij Vitadis.

Vrouw na Slanker Leven Plan

Slank ook af zonder pillen te moeten slikken, zonder je in het zweet te hoeven werken en zonder jezelf uit te moeten hongeren. Val comfortabel, correct en prettig af met alle professionele hulp die je nodig hebt.

Al ruim 30.000 Nederlanders gingen je voor…

En dan tot slot nog goed nieuws: Ik mag via deze website een tijdelijke actie aanbieden die lezers de mogelijkheid biedt om kennis te maken met het Vitadis Slanker Leven Plan. Wie nu profiteert ontvangt levenslang 60% korting op alle bestellingen bij Vitadis (ook bestellingen die je nu niet plaatst)! Klik hier of op de knop hieronder.

Val ook af met Vitadis