Feiten: Meer dan 50% van de Nederlanders is te dik. En van die 50% heeft meer dan 90% moeite met afvallen. Jij ook? Lees dan hoe een eiwitdieet het maakt. We onthullen je het beste eiwitdieet van dit moment.

Het eiwitdieet is al jaren het meest succesvolle dieet. Denk aan successen als het Dukan dieet en het dokter Frank dieet, de shakes van Weight Care. Allemaal eiwitdiëten. Veel mensen zijn met het eiwitdieet afgevallen. Voor iedereen die tot nog toe moeite had met afvallen is het eiwitdieet zeker weten de beste manier om af te vallen.

Wil jij overtollig vet verbranden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een eiwitdieet is de oplossing. Maar pas wel op! Want lang niet elk eiwitdieet is even goed. Daarom zijn wij van  voor jou op zoek gegaan naar het beste, het gezondste en voordeligste dieet van dit moment.

En dat hebben we gevonden…

Ben je al op de hoogte van het eiwitdieet en heb je geen zin om de hele tekst te lezen? Lees dan hier verder welk eiwitdieet de absolute nummer 1 is.

Eiwitdieet ingrediënten

Eiwitdieet, wat is dat?

Ben jij nog niet bekend met het eiwitdieet? Dan leggen we je het graag uit. Als je al een tijdje bezig bent met afvallen, heb je de term eiwitdieet – of de termen ‘eiwit’ of ‘proteïnedieet’ – vast al  voorbij zien komen. Een eiwitdieet (dat is een andere naam voor proteïnedieet) richt zich op vet verbranding door het eten van eiwitten.

Veel mensen denken dat je op je calorieën moet letten als je wil afvallen. Daar zit een kern van waarheid in.

Je caloriebehoefte bestaat uit vetten, koolhydraten én eiwitten. Van vetten en koolhydraten krijg je er dagelijks veel binnen, van eiwitten minder. Daar is winst te behalen, want:

 • koolhydraten en vetten zijn de echte dikmakers;
 • eiwitten helpen je om op gewicht te blijven;
 • eiwitten zorgen voor spieropbouw en het herstellen van beschadigde spieren;
 • eiwitten voorkomen een hongergevoel.

Het eiwitdieet richt zich op het minderen van vetten en koolhydraten en het meer nuttigen van eiwitten. Het grote voordeel van een eiwitdieet is dat het je helpt afvallen zonder dat je  honger zal hebben. Daarbij zorgt het eiwitdieet dat je veel minder calorieën binnen krijgt dan nu.

Als je koolhydraten en vetten eet word je sneller dik dan wanneer je eiwitten eet. Eiwitten zorgen wel voor een verzadigd gevoel én leveren je veel energie. Een eiwitdieet maakt die balans heel goed op.

Vet verbranden werkt eigenlijk heel simpel. Zodra je een inspanning verricht, zoekt je lichaam naar energie. Die energie komt uit je voeding. Wanneer je op een dag net zoveel beweegt als dat je aan energie binnenkrijgt, gebeurt er niks. Beweeg je meer, dan zal je vet gaan verbranden. Maar bij veel diëten verbrand je ook spiermassa. En dat is niet goed, want daardoor zwak je af.

Eiwitten gaan dit proces tegen. Ze zorgen ervoor dat alleen vetmassa wordt verbrand voor energie en dat spiermassa in takt blijft.

Voordeel 1: Spiermassa
Je spieren hebben veel baat bij eiwitten. Of je nu veel sport of helemaal niet. Spieren heb je hoe dan ook nodig. Eiwitten helpen spiermassa aan te maken, maar ook herstellen. Na een zware inspanning raken spieren ‘beschadigd’. Ze moeten zich herstellen en daardoor groeien ze .

Krachtsporters maken doelbewust hun spieren ‘kapot’, zodat ze groter en sterker kunnen groeien. Daarbij gebruiken ze eiwitten voor nog meer effect!

Het groeiproces van spieren wordt gestimuleerd door het eten of drinken van eiwitten. In de sportschool gebeurt dat met shakes en poeders, soms met blikjes tonijn of andere eiwitrijke producten.

Maar dat is voor jou wellicht helemaal niet belangrijk, want jij wil niet sporten. Jij wil afvallen! Maar ook voor jou geldt dit proces. Want aangemaakte spiermassa verbrandt van zichzelf ook vet. En spiermassa maak je automatisch aan door het eten van eiwitten, dus zonder te moeten sporten.

 

Voordeel 2: Geen hongergevoel
Daar waar veel diëten zorgen dat je naar verloop van tijd een hongerig gevoel krijgt, zoals crash diëten als het ziekenhuisdieet of het yoghurt dieet, is dat met het eiwitdieet niet aan de orde. Met een eiwitdieet heb je geen last van honger. Dat komt omdat eiwitten langer in je lichaam blijven. Andere voedingsstoffen, zoals suikers en koolhydraten, worden snel verwerkt en verteerd. Eiwitten hebben meer tijd nodig. Je voelt je dus langer verzadigd. Groot voordeel: met een eiwitdieet heb je geen vreetbuien meer!

 

Wat kenmerkt een ‘goed’ eiwitdieet?

Waarom is het eiwitdieet het krachtigste dieet als je van plan bent om veel af te vallen?

Het antwoord is simpel. Andere diëten richten zich op het beperken van calorieën. Het eiwitdieet benut eiwitten. Door de balans te verleggen en in verhouding meer eiwitten te eten dan vetten en koolhydraten, mis je geen energie, maar val je wel af.

Kort samengevat: Door de eigenschappen van eiwitten zul je geen hongergevoel ervaren. Eiwitten zorgen namelijk voor een gevoel van verzadiging. Je hebt geen zin in tussendoortjes of snacks en zal dus ook niet ongemerkt gaan eten (en weer aankomen). Dat stimuleert de vetverbranding dus optimaal. Los van het hongergevoel stillen helpen eiwitten je spiermassa te groeien en te verstevigen. Dat kost energie en dat betekent dat er aanspraak wordt gedaan op je vetreserves. Je valt dus af door het eten van eiwitten! (Bron: Gezondheidsnet.nl).

 

Gezond eiwitdieet versus ongezond eiwitdieet

Stel je nu eens voor dat je met het eten van eiwitten eindelijk keihard af kan rekenen met dat buikje van je.

Stel je voor dat je die vetrollen rond je heupen en je buik als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen, door je voedingspatroon aan te passen!

Dat is wat een eiwitdieet doet.

Maar dan moet je wel een goed eiwitdieet hebben. Er zijn veel verschillende eiwitdiëten te vinden. Maar lang niet elk dieet is even gezond. Zo zijn er diëten die nogal overdrijven en  in één klap de andere voedingsstoffen (vetten en koolhydraten) overboord gooien. Maar alleen eiwitten eten is ook weer niet gezond. Je hebt een balans nodig tussen koolhydraten, vetten en eiwitten.

Moet je die balans zelf uitzoeken? Nee, dat hoeft niet. Er is namelijk al een dieet dat dit voor je doet…

 

Het beste eiwitdieet van dit moment…

Ik ben dieper in de achtergrond van diverse eiwitdiëten gedoken en heb naar het beste eiwitdieet gezocht dat er op dit moment is. Wat dat betreft heb ik goed nieuws voor je: het beste eiwitdieet van 2016 is niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook nog eens fijn voor je portemonnee! In vergelijking met andere eiwitdiëten is het helemaal geen duur dieet en toch leidt het tot verbluffende resultaten (je broek zakt er letterlijk van af!).

Bij het zoeken van het beste eiwitdieet heb ik gekeken naar een aantal factoren, namelijk:

 • Hoe is de balans tussen vetten, koolhydraten en eiwitten? Krijg je nog genoeg voedingsstoffen binnen om het dieet verantwoord te noemen?
 • Wat zijn de reacties en resultaten van gebruikers? Vallen zij inderdaad af, of is er nauwelijks verschil?
 • Wat kost het dieet in vergelijking met andere diëten?
 • Hoe is de service van het dieet?

Hierbij onthul ik het Vitadis Slanker Leven Plan onthullen als beste eiwitdieet van dit moment. Waarom is dit dieet zo goed? Je krijgt met het Slanker Leven Plan een compleet uitgedacht dieetplan in handen, met veel informatie, veel recepten én de beste persoonlijke coaching.

Eiwitdieet van Vitadis volgen

 

Wil jij afvallen zonder enge pillen?

Zie jij het niet zitten om je in het zweet te werken?

Wil je wel afvallen door gezonder te gaan eten?

Dan ben jij geschikt om met het Vitadis Slanker Leven plan aan de slag te gaan! Wat ons betreft is één ding zeker: Vitadis zet zichzelf op de kaart met het Slanker Leven Plan. 30.000 Nederlanders zijn de afgelopen jaren met dit dieet veel kilo’s verloren.

Val ook af met Vitadis

Voor wie geïnteresseerd is, hieronder licht ik het dieet graag verder toe.

 

Over Vitadis

Hieronder licht ik het Vitadis Slanker Leven plan verder toe. Klik op de kop om het hele stukje te lezen.

Lees alles over Vitadis

 

30.000 Nederlanders vielen 3 tot 6 kilo per week af

Eén van de belangrijkste graadmeters was het aantal Nederlanders dat succesvol is afgevallen met het Vitadis Slanker Leven Plan. Maar liefst 30.000 mensen vielen de afgelopen jaren 3 tot 6 kilo per week af door dit eiwitdieet.

Je leest het goed: 3 tot 6 kilo per week. Kanttekening is wel dat je gewicht hierbij een rol speelt. Hoe zwaarder je bent, hoe makkelijker het is om veel af te vallen. Desondanks is 3 kilo in de week nog altijd erg mooi.

De reacties zijn erg positief. Gebruikers prijzen onder andere het gebruiksgemak van het dieet, de persoonlijke coaching en de heerlijke recepten en bijhorende ingrediënten.

Afvallen met Vitadis wordt helemaal niet als zwaar of moeilijk ervaren en is dus makkelijk vol te houden.

Goed nieuws voor lezers van Dieetkompas. Omdat Vitadis het de laatste jaren zo goed heeft gedaan, kan het tijdelijk een enorme korting weggeven van maar liefst 60% op alle bestellingen (nu en in de toekomst).

Claim LEVENSLANG 60% korting

 

Het eiwitdieet schema van Vitadis

Om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat behaalt, heeft Vitadis een overcompleet schema opgezet. Dit eiwitdieet schema van Vitadis is volledig gericht op een gezonde inname van voeding. Zo weet je zeker dat je voldoende voedingsmiddelen binnenkrijgt en geen essentiële vitaminen, mineralen, vetten, ijzers of zuren hoeft te missen!

Het dieetschema is makkelijk te volgen en aan te passen naar je persoonlijke smaak en voorkeuren. Hiervoor kun je contact opnemen met je persoonlijke coach. Ook goed nieuws voor mensen met een glutenallergie: Vitadis heeft een glutenvrije variant en is daarmee de eerste aanbieder van een glutenvrij eiwitdieet.

Vitadis coaching online

Eiwitdieet weekmenu

Vitadis werkt aan de hand van weekmenu’s. Een weekmenu zit boordevol eiwitrijke voeding. Zo weet je zeker dat je niks tekort komt. Het weekmenu van het eiwitdieet kent diverse fases. In de eerste fase zal aandacht zijn voor het onder de knie krijgen van het dieet. Je leert meer eiwitten te eten en merkt snel dat je daardoor veel kilo’s verliest. Als je eenmaal op dreef bent, ga je het rustiger aan doen. Uiteindelijk zul je het eiwitdieet gaan consolideren, oftewel: zorgen dat je het op de juiste manier kan doorzetten. Daar zit hem dan ook het positieve effect van het Vitadis dieet in. Je komt niet meer aan en blijft op gewicht.

 

Veel voordelen

Het mag duidelijk zijn dat het eiwitdieet tal van voordelen biedt. Door al die voordelen is het de beste manier van vet verbranden op dit moment. Ik zal ze nog even voor je opsommen:

 • Een eiwitdieet verandert de balans in calorieën. Je eet meer eiwitten en minder vetten en koolhydraten, maar zonder de balans te verstoren.
 • De vetreserves worden verbrandt omdat vetten en koolhydraten worden gebruikt om eiwitten te verbranden.
 • Je hebt een vol gevoel, omdat eiwitten langer de tijd nodig hebben om te verteren. Daardoor ga je niet snacken en kom je ook niet aan.
 • Het eiwitdieet leidt tot een blijvend resultaat. Je zal niet gaan jojoën.
 • Ook je spiermassa neemt toe door het eten van eiwitten, waardoor je als vanzelf nog meer vet zal verbranden.

 

Bijkomend voordeel: eiwitten verbranden vet!!!

Zoals gezegd is eiwitrijk voedsel niet zo snel verteerd. Dat betekent dus dat je lichaam meer moeite moet doen om het te verwerken en dat vergt energie. Die energie zorgt er weer voor dat er nog meer vet wordt verbrand. En het mooie is dat jij daar helemaal niks voor hoeft te doen!

 

Eiwitten versus vreetbuien

Het is al gezegd, maar het blijft een groot voordeel: eiwitten zorgen dat je geen vreetbuien meer hebt. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat veel overtollig vet veroorzaakt wordt door vreetbuien. Veel mensen eten uit emotie. Ze kunnen de verleiding gewoonweg niet weerstaan. Niet alleen de emotie speelt daarbij een rol, ook het hongerige gevoel dat veel andere diëten opwekken. Het Slanker Leven Plan doet dat niet, gewoonweg omdat de eiwitten langere tijd in je lichaam blijven. Het Slanker Leven Plan geeft vreetbuien gewoonweg geen enkele kans meer!

Eiwitrijke producten

Geen jojo-en: wie slank is, blijft slank

De meeste bezoekers van deze website weten waarover ik het heb als ik de term “jojo-effect” in de mond neem. Het komt voor bij zo’n beetje alle diëten: de verloren kilo’s zitten er na een tijdje gewoon weer aan.

Al je moeite is voor niets geweest.

Je hebt je uit de naad gewerkt, gezond gegeten, veel gesport en bewogen en toch ben je weer op je ongezonde oude gewicht.

Het gevoel van teleurstelling zorgt er vervolgens alleen maar voor dat het erger wordt en je nog zwaarder wordt. Maar gelukkig heeft het Vitadis Slanker Leven Plan daarover nagedacht. En dat is een van de redenen dat dit het beste dieet van dit moment is. Het Slanker Leven Plan zorgt namelijk ook voor nazorg. Eenmaal verloren kilo’s moeten er af blijven en het dieet helpt je daarbij!

 

Snel op gewicht

Heb jij geen tijd te verliezen? Moeten die kilo’s er nu eindelijk eens van af?

Dan is het Vitadis Slanker Leven Plan voor jou geschikt. Het plan van Vitadis richt zich er op dat je binnen enkele weken je streefgewicht bereikt. Daarna is het zaak om dat streefgewicht vast te houden door een gezonde voedingsstijl.

Verschillende lezers van deze website hebben het succes van Vitadis intussen bevestigd. Zo schrijft Carla:

“Vitadis heeft me geholpen mijn ideale gewicht te bereiken en te behouden. Ik ben nu een jaar verder en nog altijd op mijn streefgewicht.”

Dimitri vertelt:

“Ik ben 15 kilo verloren met Vitadis. Na vier maanden bleef ik op mijn gewicht, dankzij de hulp en steun van het Slanker Leven Plan.”

 

Slanker Leven (van) Plan? Val ook af met het beste eiwitdieet!

Het eiwitdieet van Vitadis leidt tot extreem goede en verantwoorde resultaten. Wie net begint kan zo’n 3 tot wél 6 kilo gewicht verliezen in slechts een week tijd. Zodra je meer op gewicht begint te komen blijft dat zo’n 2 kilo per week. Zonder hongergevoel en met lekker eten.

Ik heb zojuist onthuld dat Vitadis’ Slanker Leven Plan het beste eiwitdieet van dit moment is. Samenvattend komt het erop neer dat:

 • het Vitadis eiwitdieet heeft “geleerd” van voorgaande diëten, zoals het dokter Dukan dieet en het Atkins dieet;
 • het Vitadis dieet zorgt voor een intensieve nazorg, waardoor je op gewicht blijft;
 • je met Vitadis alle benodigde producten thuisgestuurd krijgt (je valt af en hoeft er de deur niet eens voor uit!);
 • het effect van het Vitadis Slanker Leven Plan blijvend zal zijn, dus geen gejojo meer.

Het Vitadis dieet wordt momenteel door meer dan 30.000 Nederlanders gebruikt. Het is sinds kort ook wel bekend als het BN-ers dieet, omdat veel bekende Nederlanders ook voor het Vitadis dieet kiezen. Bijvoorbeeld cabaretier Jochem Myjer. Lees er alles over op de website van Vitadis zelf en ontvang tijdelijk 60% korting (op al je bestellingen, ook wanneer die pas later zijn!).

 

Conclusie

Het mag duidelijk zijn. Ik ben erg enthousiast over Vitadis. Natuurlijk is het geen wondermiddel dat vanzelf werkt. Je zal aan de slag moeten. Maar op basis van onderzoeken en gebruikerservaringen kan gezegd worden dat het zeker een plan is waarmee afvallen eenvoudiger zal zijn.

Mensen die eindelijk eens serieus werk willen maken van hun overgewicht, mensen die het zat zijn om te zwaar te zijn en mensen die het écht willen, hebben baat bij Vitadis. Vitadis maakt je leven makkelijker.

Vrouw na Slanker Leven Plan

Slank ook af zonder pillen te moeten slikken, zonder je in het zweet te hoeven werken en zonder jezelf uit te moeten hongeren. Val comfortabel, correct en prettig af met alle professionele hulp die je nodig hebt.

Al ruim 30.000 Nederlanders gingen je voor…

En dan tot slot nog goed nieuws: Ik mag via deze website een tijdelijke actie aanbieden die lezers de mogelijkheid biedt om kennis te maken met het Vitadis Slanker Leven Plan. Wie daar nu van profiteert ontvangt levenslang 60% korting op alle bestellingen bij Vitadis (ook bestellingen die je nu niet plaatst)! Klik hier of op de knop hieronder.

Val ook af met Vitadis