Heb jij ook al van alles geprobeerd, maar lukt het je niet om af te vallen? Heb je dieet na dieet een kans gegeven, maar zag je hoe die zuur verloren kilo’s er toch binnen no time weer aanzaten?

Dat is vast erg frustrerend.

Want is er dan echt geen dieet dat werkt? Dat gewoon doet wat het moet doen?

Het is een veelgehoorde klacht onder mannen en vrouwen die af willen vallen. Diëten die niet doen wat ze zouden moeten doen. Onze website staat er vol mee. Een dieet volgen is een heel persoonlijk proces. Je duikt er vaak in je eentje in en moet het dan ook nog maar gewoon zien vol te houden. Leuk is anders, volhouden dus ook.

Maar je hoeft natuurlijk niet alleen maar een dieet te volgen. Er zijn meer manieren om af te vallen. Wat dat je bijvoorbeeld van het inschakelen van je persoonlijke afvalcoach? Je eigen afslankcoach die jou begeleidt naar jouw streefgewicht! Online afvallen, gewoon vanuit huis!

En dat allemaal voor de prijs van een gemiddeld dieet, maar dan wel met blijvend resultaat.

 

Sabine Leijten, professioneel online afvalcoach

Afslankcoach Sabine LeijtenWe stellen je graag voor aan Sabine Leijten. Sabine is de oprichtster van De Koelkastcoach, een website waarin ze informeer over voeding en gezondheid. Ze heeft zich al jarenlang verdiept in alles wat met afslanken te maken heeft en kent de kneepjes van het vak dan ook als geen ander.

Met andere woorden:

 • Sabine weet precies wat je nodig hebt om af te vallen;
 • Sabine helpt je door moeilijke momenten heen en zal je blijven spiegelen om door te gaan;
 • Met Sabine krijg je direct toegang tot een bulk aan ervaring van hoe het wél moet;
 • Sabine kan prima uitzoeken of jij een dieet moet gaan volgen of dat andere stappen beter haalbaar voor je zullen zijn.

 

Online afvallen in slechts 2 maanden tijd

Zou jij graag weer op gewicht willen zijn met behulp van professionele hulp? Sabine Leijten heeft speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een vernieuwende manier van afvallen die goed werkt een Challenge ontworpen. Deze uitdaging houdt in dat je gedurende 60 dagen precies doet wat Sabine van je vraagt. Daardoor zal je gegarandeerd op je streefgewicht komen. In 2 maanden tijd bereik jij dus je ideale gewicht, zonder dat je in je eentje aan de slag moet met een dieet.

 

Afvalcoach zonder gekke pillen of rare supplementen

Sabine heeft niets met zogenaamde wondermiddelen. Een slankere persoon komt niet door ongezonde pillen of vage supplementen. Een slanker persoon komt vanuit jezelf, door je focus te verleggen en net even anders om te gaan met je voedingspatroon. Daar heeft zij zich dan ook in gespecialiseerd.

Sabine heeft meer dan 100 tips beschikbaar die jij in de praktijk gaat brengen. Ze deelt deze tips als online afslankcoach graag met jou. Je kunt haar video’s volgen en haar tips uitvoeren. Sabine houdt je op de hoogte en helpt jou in 2 maanden tijd je doel te bereiken. En het mooie is… als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Wat mag je van Sabine verwachten?

 • Je krijgt dagelijks een ontbijt, lunch en dinerrecept aangereikt;
 • Je krijgt wekelijks een boodschappenlijstje voor die week;
 • Je ontvangt 60 makkelijke en gezonde recepten;
 • In totaal meer dan 100 gezonde tips over voeding;
 • Dagelijks een motiverende mail van Sabinel
 • Ondersteuning met video’s waarin je uitleg krijgt over voeding;
 • Je hoeft hier niet voor te gaan sporten, geen pillen voor te slikken en geen dieet voor te volgen.

Met andere woorden: Sabine zet al haar ervaring in om jou te helpen je streefgewicht te bereiken.

 

Koelkast Coach Online Afvalcoach

Tevreden gebruikers verliezen gewicht (ontevreden gebruikers betalen niet)

Dat er weinig ontevreden gebruikers zijn mag wel blijken uit de garantie dat je je geld terug krijgt als je het helemaal niks vindt. Sabine heeft namelijk veel positieve reacties weten los te maken via haar gebruikers. Bijvoorbeeld:

Deze 60 Dagen Challenge is niet alleen leuk, maar werkt ook! De dagmenu’s zijn wisselend en prima te volgen. De recepten die je krijgt zijn heerlijk. Niet alleen ik, maar ook mijn kinderen vinden het heerlijk (Mirjam Westers)

 

De lekkere recepten hebben me echt verrast. Het is daarmee prima vol te houden. Soms wel wat stressen, want mijn kinderen eten niet mee en ik moet dus dubbel koken. Maar het geeft mij het gewenste resultaat en dat zorgt dat ik vol blijf houden. Mijn streefgewicht komt steeds dichterbij (Marleen van Vliet).

 

Probeer het zelf

Alles al geprobeerd om af te vallen en willen die kilo’s er maar niet afblijven? Geef online afvalcoach Sabine Leijten een kans en bezoek haar website. Download daar direct gratis “10 Gouden Tips om direct kilo’s kwijt te raken” en lees of bekijk de bevindingen van andere gebruikers. Is het niks voor je? Dan heb je het in ieder geval een kans gegeven.

BEZOEK DE WEBSITE