Review van de Vitadis abonnementen

Vitadis kennen wij allemaal al van het Vitadis Slanker Leven Plan. Sinds kort natuurlijk ook van het nieuwe concept Vitameals. Uit deze concepten van Vitadis blijkt het al dat Vitadis het je zo makkelijk als mogelijk wil maken om een gezonde levensstijl te krijgen en te houden.

Maar denk niet dat Vitadis alles al uit de kast heeft gehaald! Want wederom heeft Vitadis laten zien aan de weg te blijven timmeren en het haar gebruikers nog makkelijker te willen maken. Hoe? Door het uitgeven van abonnementen! De meest flexibele abonnementen die je in de wereld van diëten en afvallen tegen gaat komen. Zoveel is zeker.

Het is duidelijk dat Vitadis haar best doet om de klant zo goed mogelijk te bedienen, want er wordt antwoord gegeven op een grote vraag: Hoe kan ik afvallen als ik zo druk ben? De meeste mensen zullen zich herkennen in een druk bestaan. Je rent de hele dag van hort naar her, hebt een drukke baan, moet de kinderen overal naar toe brengen en ophalen. Hoe is er dan nog tijd over om af te vallen, laat staan om gezond te koken?

Koolhydraatarm met VitadisAfvallen met Vitadis op je best!

Vitadis biedt allerlei abonnementen aan, die heel handig zijn voor mensen die het druk hebben, die gezond willen eten maar niet zo goed weten hoe en voor mensen die gewoon zelf te lui zijn om eten te maken en daarom maar een maaltijd overslaan.

Zo heeft Vitadis een Ontbijt abonnement, Snack abonnement, Recept abonnement en Blijf op Gewicht abonnement.

Het is namelijk erg belangrijk om elke dag zo goed mogelijk te eten. Zeker voor mensen met overgewicht die willen afvallen, is het belangrijk om ritme te houden in de momenten waarop je eet.

Maar ook als je genoeg energie wil hebben om de dag door te komen en optimaal te presteren, is voeding van uiterst belang. Vitadis weet dat en helpt je om zo gezond mogelijk door het leven te gaan.

 

Het belang van ontbijten

Wie slaat er niet weleens een ontbijtje over? Veel mensen die dat doen! Maar eigenlijk is dat heel slecht omdat ontbijt juist de belangrijkste maaltijd van de dag is, oeps! Dus Vitadis is de redder in nood met hun ontbijtabonnement! Bij dit abonnement kies je online welke ontbijten je lekker lijken, die bestel je waarna ze gratis(!) bij je worden thuisbezorgd! Al deze ontbijtjes zijn klaar om op te eten of mee te nemen. Je hebt dus geen enkel excuus meer om het ontbijt over te slaan!

 

Recepten van Vitadis

Lekkere recepten voor ’s avonds

Dan heb je nog het recepten abonnement. Vraag jij je ook elke avond weer af hoe je een lekker avondmaal op tafel tovert? En dan ook nog een avondmaal waarmee je af kan vallen? Of vind je het juist leuk om nieuwe recepten uit te proberen? In beide gevallen is het recepten abonnement ideaal! Je ontvangt in je mailbox een aantal recepten waaruit je je favoriete kunt kiezen. Daarna worden de bijbehorende ingrediënten door Vitadis gratis bij je thuisbezorgd. Hoe makkelijk!

 

Vitadis MealsTussendoortjes met het snack abonnement

Ben jij een echte zoetekauw? Of toch meer hartig? En eet je ook de hele dag door ‘tussendoortjes?’ Ha! Speciaal voor jou heeft Vitadis het snack abonnement. Bij het snack abonnement krijg je allemaal gezonde snacks in een doos naar je toe gestuurd (natuurlijk ook hier weer gratis!). Er zit zelfs geen suiker in elk tussendoortje. Maar ik kan je vertellen dat de snacks daardoor echt niet minder smaken!

 

Blijf op gewicht met Vitadis

Tot slot het Blijf op Gewicht abonnement. Dit abonnement is voor mensen met overgewicht struggles. Ben je lekker aan het jo-joen met je gewicht en lukt het je niet om op je streefgewicht te blijven? Neem dan dit abonnement! Want met de producten die je bij dit abonnement (gratis!) krijgt toegestuurd kun je van dit probleem afkomen!

 

Ervaring Fleur (lezer van Dieetkompas)

Fleur maakt al enkele maanden gebruik van de abonnementen van Vitadis. Haar ervaring is een motivatie om ook een abonnement bij Vitadis af te sluiten.

ervaring Fleur met Vitadis abonnementen“Het bestellen van deze abonnementen gaat eigenlijk heel handig. Je kunt bestellen wat je maar wilt, zoals ik gedaan hebt voor het ontbijt. Op de website klik je heel eenvoudig de lekkerste gerechten aan. Vervolgens krijg je ontbijtjes gewoon thuis gestuurd. Ik sla nu nooit meer een ontbijt over. En heb ik zin in iets anders? Dan pas ik mijn abonnement gewoon aan.”

 

Welke abonnementen gaan jou helpen?

Zoals je ziet heb ik in het begin van mijn review niet gelogen: Vitadis heeft zichzelf overtroffen. De kracht van voeding en gemak zijn gecombineerd met de fantastische service waar Vitadis zo bekend van is. Met andere woorden: het wordt voor ons lastiger om ongezond te zijn. Er zijn geen excuses meer om niet te hoeven afvallen. Want met Vitadis gaat het vrijwel vanzelf. Voor welk abonnement ga jij?

Ontdek de abonnementen van Vitadis!

Laat een reactie achter