Snel afvallen in een week gratis

snel afvallen gratisAfvallen hoeft geen geld te kosten. Sterker nog: afvallen bespaart in veel gevallen geld, als je geen vette snacks en ongezonde tussendoortjes meer hoeft aan te schaffen. In dit artikel aandacht voor hoe jij in een week tijd snel gratis kunt afvallen.

Snel afvallen in een week

Is het mogelijk om snel af te vallen? Jazeker, dat is mogelijk. Het is echter zaak om verantwoord af te vallen en te weten wat je doet. Alleen op die manier heeft afvallen zin en zal je er langer plezier van hebben. Het heeft geen zin om af te vallen en binnen korte tijd weer aan te komen, dus waak ervoor dat je voor effect op de lange termijn gaat en niet voor op de korte termijn.

 

1 kilo per week

Gemiddeld gezien kun je in een week tijd makkelijk één kilo verliezen. 1 kilo per week is een reëel doel. Maar mensen die snel willen afvallen vinden een kilo per week vaak te weinig. Zij vallen liever 5 kilo per week af of misschien willen zij 10 kilo per week afvallen. Of dat haalbaar is is een andere discussie. Maar wie snel af wil vallen zal hard aan het werk moeten, dat is zeker.

Snel afvallen is hard werken

Wanneer je wil afvallen is het raadzaam daar een geschikt moment voor te kiezen. Snel afvallen heeft geen zin als je er weinig tot geen tijd voor hebt. Je moet een week de tijd kunnen nemen, bijvoorbeeld in een vakantie. Begin op maandagochtend en ga door tot de volgende maandagochtend. In die week tijd ga je onderstaande richtlijnen zo goed mogelijk opvolgen om (met succes) snel af te vallen.

Laat vette snacks staan

Deze week geen vette hapjes meer voor jou. Friet, frikandellen, dikmakende sausjes (mayonaise), chocolade en chips zijn niet goed voor mensen die willen afvallen. Dus die laat je staan en ga je niet eten. De hele week niet. Vervang ze desnoods voor water, komkommer, tomaten of worteltjes. Op die manier zul je sneller effect ervaren.

Ga meer bewegen

Deze week gaan auto, maar de fiets. Fiets je al vaak? Dan ga je lopen. Beweeg zoveel je maar kan, het liefst de hele dag door. Ga niet zitten, maar blijf de hele week in beweging. Het beste neem je een abonnement op de sportschool (al is dat niet gratis) en breng je daar een hele week door.Vraag om advies en hulp en mensen zullen zeker geneigd zijn om je te helpen om snel af te vallen in een week. Toch gratis afvallen? Dan ga je dagelijks een rondje hardlopen of joggen, dagelijks een groot stuk wandelen en fietsen.

Eet gezond en gevarieerd

Wil je goed afvallen? Dan moet je wel goed eten. Afvallen op een lege maag heeft geen zin. Zoek gezonde ingrediënten met zoveel mogelijk magere producten. Geen gewoon rundvlees of varkensvlees meer, maar mager. Geen volle of halfvolle melk, maar magere melk, kwark of yoghurt. Eet gezond en gevarieerd, laat vette snacks staan en ga meer bewegen. Wellicht een zware opgave, maar wel noodzakelijk als je in een week snel wil afvallen.

3 Reacties

  1. Freya mei 15, 2017 Reply
  2. yvonne februari 13, 2018 Reply
    • Sylvia Sylvia februari 22, 2018 Reply

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.