Review van het Vitadis Slanker Leven Plan 2.0

Afvallen gaat niet iedereen gemakkelijk af.  Het is voor veel mensen lastig om consequent te zijn en je aan een dieet te houden, of om meer te gaan bewegen. De frustratie die je dan hebt omdat het je niet lukt, is helemaal niet leuk. Het kan je zelfs verdrietig en diep ongelukkig maken. Je bent zeker niet de eerste en vast niet de laatste die hier tegenaan loopt: afvallen kan een eenzaam, moeizaam proces zijn.

Maar wees niet getreurd, want er is het Vitadis Slanker Leven Plan.

Dieetkompas heeft het vernieuwde Vitadis Slanker Leven Plan 2.0 van dichtbij mogen zien en zelf ervaren dat het fantastisch is om hiermee af te vallen. Hoe het precies zit, leggen we je uit aan de hand van dit artikel.

 

Review Vitadis Slanker Leven Plan 1Afvallen in fases

Veel diëten kiezen voor afvallen in fases. Dat is niet gek, want het beste resultaat behaal je als je je goed voorbereid op het gewicht verliezen en het ook goed onderhoudt. Die fases worden in het Slanker Leven Plan 2.0 van Vitadis extra goed uitgewerkt.

Het plan bestaat uit een aantal fases met bijbehorende pakketten. Zo begin je met het Fase 1 Pakket. In zo’n pakket zitten allerlei gezonde producten, die je per dag kunt eten. Er zit van alles wat in een pakket, dus niet alleen maar repen of shakes. Hierdoor eet je tijdens het dieet zo gevarieerd mogelijk, waardoor je het dieet ook langer volhoudt. Met dit dieet honger je jezelf niet uit, ook hoef je niet extra te bewegen om resultaat te boeken. Hierdoor is dit dieet een heel verantwoorde, maar ook een hele makkelijke manier om af te vallen.

Ontdek Vitadis Slanker Leven 2.0 zelf en ontvang tijdelijk 50% korting

 

Inhoud Vitadis eiwitdieetGeen avondmaaltijden

In het Vitadis Slanker Leven Plan zitten geen avondmaaltijden. Op zich is dat wel jammer, want dat had het afvallen nog makkelijker gemaakt. Anderzijds is het wel te begrijpen, want avondmaaltijden kunnen erg variëren van persoon tot persoon. Vitadis biedt dan ook een zeer goed alternatief: in je online Vitadis-account (dat krijgt iedereen die lid wordt) vind je een aantal verantwoorde recepten die je tijdens het dieet kunt bereiden.

Dit zijn stuk voor stuk lekkere recepten die heel goed bijdragen aan het afvallen. Maar een ander groot voordeel is dat er voor iedereen wel wat tussen zit, bijvoorbeeld voor mensen met een glutenallergie of vegetariërs.

 

14 dagen om af te vallen

Het Vitadis Slanker Leven Plan duurt 14 dagen. Per week kun je gemiddeld tussen de 3 en 6 kilo verliezen. Dit is dus niet een dieet waarmee je snel even twintig kilo afvalt. Elk dieet waarmee dat wel kan, is trouwens helemaal niet verantwoord en doeltreffend. Als je heel snel heel veel gewicht verliest, door jezelf bijna uit te hongeren, kom je binnen no time dat gewicht ook weer aan. Dat jojo-effect is natuurlijk een aanslag op je lichaam en gezondheid.

 

Opstapje

Je moet het Vitadis Slanker Leven Plan meer zien als een opstapje, een duwtje in de juiste richting om op je streefgewicht te komen. Hierbij wordt je begeleid door een online coach. Je kunt hem of haar alles over het dieet vragen en al je struggles aan hem of haar kwijt. De online coach helpt je er door heen! Daarbij reageerde mij online coach altijd heel snel en aardig, hoe vaak ik haar ook mailde. Erg fijn!

 

Ervaringen Vitadis Slanker Leven Plan 2.0

Veel lezers van Dieetkompas zijn je al voorgegaan met het afvallen via Vitadis. Een aantal van heen heeft een reactie naar ons gestuurd. Hieronder vind je dan ook ervaringen uit eerste hand van gebruikers van het Slanker Leven Plan.

ervaring Lia met Vitadis“Ik heb Vitadis Slanker Leven gevolgd toen ik wilde beginnen met afvallen. Ik ben heel goed op weg geholpen en mede dankzij de online coach is het me gelukt om in vier maanden tijd van 96,5 kilo naar 72,2 kilo te gaan. Mijn streefgewicht heb ik vrijwel moeiteloos bereikt. En dat was voor het eerst dat een dieet dat voor elkaar kreeg.” – Lia (57)

 

Cornel ervaring Vitadis“In het begin geloofde ik niet in een online dieet als Vitadis Slanker Leven, maar het werd me al snel duidelijk dat er heel hard gewerkt wordt. De mensen van Vitadis hebben verstand van zaken, zijn vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen je doel te behalen. En die recepten zijn heerlijk. Inmiddels ben ik hard op weg naar mijn streefgewicht.” – Cornel (44)

 

ervaring Riek met Slanker Leven Plan“Door mijn drukke bestaan heb ik weinig kansen gehad om af te vallen. Ik had al van alles geprobeerd: Atkins, Weight Watchers en ga zo maar door. Maar Vitadis heeft me echt geholpen. Ik ben nog nooit zo snel en zo makkelijk afgevallen door alleen op mijn voeding te letten. Een aanrader voor iedereen die nog af wil vallen. Perfecte service, vriendelijk en professioneel.” – Riek (51)

 

Pakketten van Vitadis

Vitadis Slanker Leven Plan boxHet Fase 1 Pakket kost 87 euro. Maar hierin zet dan ook al bijna alles wat je nodig hebt qua eten en drinken, behalve het avondeten. Daarbij krijg je een Vitadis-account waar je terecht kan voor gezonde recepten, je online coach en je persoonlijke eetdagboek.

De eerste paar dagen vond ikzelf het zwaarst. Je lichaam moet dan nog wennen aan het nieuwe eetpatroon. Maar toch heb ik geen enkel moment een hongergevoel gehad, ook niet de dagen erna. En dat terwijl ik maar liefst 4 kilo ben afgevallen. 4 kilo, in twee weken tijd!

Al met al is het Vitadis Slanker Leven Plan dus een verantwoorde en makkelijke manier om een aantal kilo’s kwijt te raken. Wil je een paar kilo’s kwijt zonder een hongergevoel te hebben? Dan raad ik je dit dieet aan!

Laat een reactie achter