Je kent het misschien wel: een leuk idee, maar dat past niet in jouw drukke schema. Je hebt volle dagen en aan het einde van zo’n dag heb je geen zin om een Paleo-vriendelijke maaltijd op tafel te zetten. En gelijk heb je, want er zijn immers volop mogelijkheden om toch wat op tafel te toveren, hoe druk je ook bent.

FOUT… Voor jou gaat de vlieger niet meer op dat je geen tijd hebt om Paleo te koken. Je bent namelijk niet de enige.

 

Paleo voor drukke mensen

In de Steentijd had men het de hele dag door druk met jagen en eten verzamelen. Overuren, extra commissies, nevenactiviteiten en extra taken waren er toen nog niet. De mensen hadden wel wat beters te doen.

De Steentijd nabootsen in onze huidige maatschappij is wat dat betreft ook lastig. Speciaal voor die mensen is er een oplossing: Paleo in 15 minuten.

 

Paleo in 15 minuten

Het uitgebreide kookboek Paleo in 15 minuten is een juweeltje voor mensen die een druk leven leiden, maar wel wat in hun gezondheid willen investeren. Het kookboek bevat praktische, lekkere recepten die je van alle voordelen en garanties van Paleo tegemoet zullen doen komen. Je bereidt deze recepten in slechts 15 minuten, maximaal. Dat betekent dat ook jij – met je drukke bestaan – Paleo kunt volgen.

15 minuten Paleo