Het Paleo dieet is bijzonder populair. Hoewel we al eerder zeiden dat het niet zozeer een dieet is, maar eerder een levenswijze, zien veel mensen Paleo als de ideale manier om af te vallen én om gezonder in hun vel te komen zitten.

Paleo recepten zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wat doe je als je kinderen hebt? Kinderen eten vaak moeilijk en hebben lang niet altijd zin om mee te gaan in het nieuwe idee van papa en mama. Speciaal voor die kinderen (en voor kinderen die ook gezonder willen worden) is er een kookboek: Paleo voor kids.

 

Paleo en kinderen

Waarom zou je Paleo alleen op jezelf betrekken? De gezondheid die Paleo veroorzaakt moet je juist met zoveel mogelijk mensen in je omgeving delen en zeker met je kinderen. In het begin is het misschien even wennen voor ze, maar als jij wil dat je kinderen ook kunnen genieten van lekkere recepten, kun je ze alvast klaarstomen met de recepten die ieder kind wel wil eten. In het kookboek Paleo voor Kids zul je die recepten treffen.

 

Paleo voor Kids

Het kookboek Paleo voor Kids is geschreven door de Nederlandse (eerste) Paleo-goeroe, de man die Paleo van de Verenigde Staten naar Nederland haalde: Mitchell van Duuren. In dit boek staan recepten waar kinderen van zullen smullen. Recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook leuk voor het oog. Eén ding is zeker: met Paleo voor Kids zijn kinderen binnen no time gewend aan het heerlijks dat Paleo te bieden heeft.

Paleo kids