Succesvol afvallen met VitadisHet Vitadis dieet is een nieuw eiwitdieet. Met het Vitadis Slanker Leven Plan (zoals het dieet voluit wordt genoemd) ga je onder begeleiding een gezonde levensstijl creëren. Je baseert je hierbij op gezonde voeding.

Het Vitadis dieet is een compleet dieet. Je ontvangt niet alleen dieetboeken vol met recepten, maar ook nog eens alle benodigde ingrediënten om die recepten te bereiden. Daarmee is het Vitadis dieet het meest complete eiwitdieet van dit moment.

Alleen al in Nederland heeft het Vitadis dieet de afgelopen twee jaar tienduizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken én te behouden. Het Vitadis dieet richt zich op de theorie achter het eiwitdieet, zoals ook andere bekende diëten – waaronder het meest bekende eiwitdieet van Dokter Dukan – gedaan hebben, maar past de moderne technologieën van nu toe. Zo kun je online coaching volgen, maak je deel uit van een online club en wordt je 24 uur per dag, 7 dagen per week geholpen met vragen.

Het Vitadis dieet scoort niet voor niets bijzonder hoog.

 

Vitadis Health Care

Achter Vitadis Slanker Leven staat het bedrijf Vitadis Health Care. Dit is een bekende en steeds groter wordende gezondheidsonderneming uit Hengelo.

Vitadis Health Care heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Hoewel het hoofdkantoor van Vitadis zich in Hengelo bevindt, zijn ze intussen door heel Nederland actief. Er zijn vestigingen in Almelo, Tilburg, Borne, Kerkdriel, Enschede en Franeker.

Je kunt op talloze servicepunten terecht met vragen.

 

Vitadis begeleiding

Zodra je een pakket van Vitadis hebt aangeschaft, krijg je toegang tot een persoonlijk account. Hier maak je kennis met je persoonlijke afvalcoach. Deze zal jou bijstaan in het behalen van je doelen: je streefgewicht bereiken en behouden.

Afhankelijk van je eigen voorkeuren kun je met je coach mailen of appen. Vitadis heeft een handige app ontwikkeld, waarmee je in direct contact staat met je coach.

Ook kun je in deze online omgeving prima in de gaten houden hoe het jou vergaat. Je houdt je gewicht bij, hoeveel je afvalt en wat je knelpunten zijn. Zo krijg jij langzaam meer controle over je gewichtsverlies en wordt er gewerkt aan een onafhankelijk gezond leven, waarin je altijd op gewicht zal blijven.