Mensen die het druk hebben, zien het vaak  niet zitten om mee te doen aan de bijeenkomsten van Weight Watchers. De wekelijkse ontmoetingen zijn voor hen dan ook niet ideaal. Daarbij wil Weight Watchers met haar tijd meegaan en is een online programma dé manier gebleken om een enorme doelgroep te kunnen bedienen.

 

In het echt afvallen?

Wie wel in het echt af wil vallen kan gewoon Weight Watchers volgen zoals het al jaren gebeurt. Je valt af met je Smartpoints, gaat naar bijeenkomsten waar je wordt gewogen en met je coach kunt bespreken wat goed is gegaan en wat verbetering behoeft. Daar krijg je dan ook nog eens ondersteuning en nieuwe recepten of andere plannen.

Je kunt op die manier op een heel prettige manier, samen met lotgenoten, werken aan je overgewicht en zorgen dat je overgewicht verdwijnt.

 

Online afvallen

Wie dat allemaal niet ziet zitten of gewoonweg niet kan regelen, is er al een tijdje een oplossing. Het online platform van Weight Watchers biedt heel veel mogelijkheden, waaronder:

  • Toegang tot recepten;
  • Uitgebreide adviezen;
  • Complete maaltijdplannen;
  • Voorbeelden van workout video’s;
  • Interactieve hulpmiddelen.

Deze online manier van afvallen is een duidelijk kenmerk van de vernieuwingen die Weight Watchers heeft doorgevoerd. Je kunt de online omgeving van Weight Watchers benaderen via de website, maar ook via de speciale app die is ontwikkeld voor op smartphones en tablets.