In dit artikel informeren we je over het eiwitdieet van Be-Slank. Het Be-Slank eiwitdieet is een dieet op basis van maaltijdshakes en kent drie fases. Be-Slank wordt door gebruikers geroemd vanwege de shakes, die niet op basis zijn van geur-, smaak- en kleurstoffen en waar geen gebruik is gemaakt van synthetische conserveringsmiddelen.

Kortom: geen ongezond ogend en chemisch aandoende shakes met het Be-Slank eiwitdieet.

 

Maaltijdshakes van Be-Slank

De maaltijdshakes van Be-Slank zijn te verkrijgen in allerlei smaken. Je maakt ze met zuivelproducten aan, zoals:

 • Melk, yoghurt en/ of kwark
 • Soja (lactosevrije) melk.

Daarmee is het dieet van Be-Slank door een grote groep mensen makkelijk te volgen. De shakes zijn heel eenvoudig te bereiden en zorgen voor een gezond ontbijt, waarmee je de dag goed kan beginnen.

 

Kwalitatieve shakes

Met het groeiende aanbod van maaltijdvervangers en shakes binnen de diëten, moeten de fabrikanten zich onderscheiden. Be-Slank heeft dat gedaan door geen kleurstoffen, geen geurstoffen en geen smaakstoffen toe te voegen aan haar shakes. Daarmee ben je ervan verzekerd dat je een eiwitrijke shake nuttigt. Wat zit er zoal in?

 • Soja-eiwit isolaat;
 • Melk proteïne isolaat.

Kwaliteit staat bij Be-Slank voorop. Dat betekent dat je in het begin misschien even moet wennen aan de smaak, maar dat je achteraf erg blij zal zijn met het resultaat.

 

Hoe werkt Be-Slank?

Je gebruikt Be-Slank als maaltijdvervanger. Je neemt in de ochtend en in de middag een maaltijdshake als vervanger voor je ontbijt en je lunch. In de avond dineer je met een gewone, gezonde warme maaltijd. Hierin zitten veel groenten, vlees of vis, maar weinig aardappelen en rijst. Daar zitten immers koolhydraten in die je eiwitdieet niet ten goede zullen komen.

Na de maaltijd nuttig je nog een beetje yoghurt. Daardoor krijg je een vol gevoel en heb je minder zin in tussendoortjes.

Wat tussendoortjes betreft mag je twee keer op een dag een stukje fruit nuttigen. Bij echte trek kun je een verantwoorde reep nemen (uit het Be-Slank assortiment, maar shakes van andere aanbieders werken op zich ook prima). Daarmee mag je de strek stillen. Handig als je veel inspanning hebt moeten verrichten of een zware baan hebt.

Door het nuttigen van meer eiwitten en minder koolhydraten en vetten komt je metabolisme beter op gang. Je verbrandt sneller opgeslagen reserves aan vet, maar maakt tegelijk nieuwe spiermassa aan die van zichzelf een energievretende eigenschap hebben.

Binnen een paar weken kun je op streefgewicht zijn, zoals in principe met elk eiwitdieet.

 

Veel eiwitten

He weekend kenmerkt zich door een rustigere dag, waarbij je jezelf mag belonen. Neem gerust wat lekkers, zoals toastjes of wat plakjes kaas. Een glaasje wijn is ook toegestaan. Neem eventueel de krokante chips die Be-Slank heeft gemaakt, van eiwitpoeder met de smaak van aardappels.

De producten van Be-Slank kenmerken zich door de hoge dosis eiwitten die erin zitten. Veel producten kun je los bijkopen. Zoals gezegd, kun je natuurlijk ook op zoek naar andere producten.

 

Eiwitdieet in het algemeen

Ben je ervan overtuigd dat je kan afvallen met een Be-Slank eiwitdieet? Of zoek je liever verder en kies je niet voor maaltijdvervangers, maar een mooie tussenweg? Er is een groots aanbod van eiwitdiëten beschikbaar.

De afgelopen jaren zijn veel mensen je voorgegaan. Afvallen met een eiwitdieet wordt als makkelijk, plezierig en zelfs erg lekker beschouwd. Je hoeft er weinig voor te laten, maar het levert enorm veel resultaat.

Op Dieetkompas.nl hebben we positieve ervaringen met een ander eiwitdieet. Het betreft het eiwitdieet van Vitadis Health Care. De voordelen van dit eiwitdieet zijn onder meer:

 • Persoonlijke begeleiding van een personal coach;
 • Dag en nacht toegang tot een online omgeving waar je heerlijke recepten vindt, maar ook ervaringen kan delen;
 • Een dieet op maat;
 • Alle producten binnen handbereik;
 • Maaltijdvervangers voor wie dat wilt;
 • Eiwitrijke recepten en ingrediënten thuisbezorgd;
 • Snel resultaat, zonder terugval.

Wij kunnen onze lezers een behoorlijke korting aanbieden. De rest van je leven Vitadis volgen met 60% (levenslange) korting. Klik op de link hieronder om meer te weten te komen.

korting Vitadis