Het Afslank Receptenplan is een mooi boek om te zien. Ook inhoudelijk stelt het niet teleur. Hoe kan het Afslank Receptenboek onze lezers helpen om af te vallen? Die vraag stelde Sylvia zich toen ze het boek ‘Afslank Receptenplan’ van Judith Vermeer van een review voorzag.

Het Afslank Receptenplan

Om te beginnen is het Afslank Receptenplan gewoon wat het zegt te zijn: een receptenboek dat je helpt bij het afvallen. Niets meer en niets minder. Geen overdadige bonussen, zoals complete afvalschema’s en weekmenu’s. Slechts een paar gratis ebooks die je bij je bestelling cadeau krijgt: 21 Gezonde Recepten en 10 Smoothie Recepten. Misschien is het daarom wel zo aantrekkelijk, want het boek focust zich echt alleen maar op de recepten die je moeten helpen afvallen.

Recepten Afslankplan inhoudsopgave

Het boek ziet er goed uit. De inhoud is kloppend en de lezer wordt wegwijs gemaakt door de wereld van koolhydraten, eiwitten en vetten. Je leert al lezende wat je moet doen en laten om succesvol te kunnen afvallen.

Uiteraard bevat het boek verschrikkelijk veel recepten, die stuk voor stuk lekker en makkelijk te bereiden zijn. Wie het Afslank Receptenboek in handen krijgt, ziet er niet meer tegenop om af te vallen.

Indruk van het Afslank Receptenplan

Het draait natuurlijk niet om de inhoud en niet om het uiterlijk bij een dieetboek. Maar het is wel motiverend om door te gaan als het boek er een beetje goed uit ziet. De uitgever heeft er dan ook alles aan gedaan om het Afslank Receptenplan een mooi uiterlijk te geven. Bekijk het zelf maar eens:

Recepten Afslankplan in het boek

Ervaringen

Wat vinden gebruikers van het Afslank Receptenplan? We hebben het boek aan een aantal mensen laten lezen en zij komen tot de volgende conclusies:

Marleen Offermans: “Dit soort recepten zijn heerlijk om de dag mee door te komen. Naarmate ik me er meer in verdiepte, bleef ik afvallen. Nu nog steeds. Ik eet koolhydraatarm, maar beperk het niet al teveel. Ik bedoel, af en toe friet moet kunnen, want daar ben ik gek op. Maar afvallen is wel heel makkelijk, als je maar weet hoe je het aan moet pakken.”

Carlijn van Brummelen: “Het zijn vooral eye-openers die ik in dit boek las. Ik dacht vaak van ‘Oh ja, zo kan het ook!’ en dat werkte ook. Mensen in mijn omgeving zagen aan me dat ik afviel, want ze vroegen er naar en vonden dat ik er zo goed uitzag. Ik straalde kennelijk en dat doe ik nu nog steeds. Binnenkort gaan mijn vriend en ik trouwen en pas ik in de mooiste jurk die ik heb kunnen vinden.”

Paul van Leeuwen: “Het Afslank Receptenplan ziet er heel gelikt uit. Maar de inhoud liegt er niet om. Wat een informatie! Dat wist ik allemaal niet. En de recepten zijn zo goed voor te bereiden. Ik lust er heel veel van en dit boek is bij ons thuis al bijna aan vervanging toe, want sommige bladzijden hangen gewoon los!”

Conclusie

Het Afslank Receptenplan is een uitgebreid boek met een heleboel recepten die je helpen afvallen. Wie moeite heeft met afvallen of wie moeite heeft om richting te geven aan een dieet, kan zijn voordeel doen met dit boek. We bevelen het van harte aan. Bezoek de website van Judith Vermeer om het boek met eigen ogen te zien.

BEZOEK DE WEBSITE