FitChef is qua prijs en kwaliteit wellicht het beste dat je momenteel in huis kunt halen als je wil afvallen met een eiwitdieet of als je spiermassa wil creëren (en wil droogtrainen). FitChef heeft namelijk alles in huis om je daarbij te helpen. De ruim 100 recepten in dit boek zijn stuk voor stuk eiwitrijk en in veel gevallen zonder koolhydraten, of in elk geval koolhydraatarm.

Lees Sylvia’s review van het boek FitChef en ontdek waarom jij met FitChef de spijker op zijn kop gaat slaan.

FitChef presenteert meer dan 100 eiwitrijke recepten

Het boek FitChef kwam ik tegen toen ik op zoek was naar een goedkoper alternatief voor ons eiwitdieet. In ons artikel over het eiwitdieet delen we het Vitadis-dieet, dat een uitstekend dieet is. Maar Vitadis is voor veel mensen ook erg prijzig. Zeker mensen met minder budget voelen zich dan gepasseerd. Want afvallen met een eiwitdieet wordt voor hen te duur.

Dieetkompas wil zoveel mogelijk mensen helpen op de juiste manier af te vallen en dus ging ik op zoek naar een alternatief voor Vitadis.

Ik vond geen compleet dieetplan, zoals Vitadis, maar ik vond wel FitChef. FitChef is een boek dat garant staat voor eiwitrijke voeding. Of je nu op zoek bent naar recepten voor tussendoortjes, of gewoon de hele dag door eiwitten wil eten, FitChef biedt het je.

FitChef

FitChef is onlangs helemaal aangepast en richt zich nu op twee doelgroepen:

  • fanatieke sporters die meer spiermassa willen creëren;
  • mannen en vrouwen die willen afvallen en zich fit willen voelen.

De auteur van het boek is Mark van Oosterwijck, die zijn sporen verdiend heeft in de wereld van sporten en krachttraining. In FitChef zet hij die ervaringen uiteen en geeft hij meer dan 100 heerlijke eiwitrijke recepten weg. Recepten die zorgen voor een lichaam “om trots op te zijn” en je een stuk fitter maken. Mark van Oosterwijck heeft bij het samenstellen van de recepten de hulp ingeschakeld van een diëtiste.

 

Ervaringen

We hebben FitChef cadeau gedaan aan drie van onze lezers. Afhankelijk van hoe intensief je de recepten toepast (variërend van 1 recept tot 5 recepten per dag) kun je in een maand tijd 1 tot wel 5 kilo verbranden. Hieronder lees je de ervaringen van onze lezers:

Dionne Blaak: De recepten in FitChef zijn zeer effectief voor mensen die willen afvallen. Je let ineens veel meer op je voeding en je merkt ook dat het eten van eiwitten direct effect heeft. Geen hongergevoel meer, geen tussendoortjes en binnen een paar dagen al verschil op de weegschaal.

 

John Arents: In januari wilde ik beginnen met afvallen en ben ik naar de sportschool gegaan. Daar werd ik begeleid. Toen ik in juni FitChef liet zien, gaf mijn trainer aan dat de recepten zeker effect zouden gaan hebben op mijn spiermassa. Vanaf juni ging het afvallen een stuk sneller. Ik werd sterker, fitter en kreeg meer spiermassa. Het was niet mijn doel om bodybuilder te worden, maar ik ben toch wel blij met mijn sixpack en sterke armspieren.

 

Dominique de Vries: Ik heb de recepten van FitChef gebruikt in het schema dat wordt aanbevolen. Het had heel snel effect. In korte tijd viel ik veel kilo’s af, maar voelde ik me ook sterker worden. Op basis van de kaft had ik dit boek nooit zelf aangeschaft, maar het is echt een heel goedkoop alternatief voor al die dure eiwitdiëten. FitChef heeft voor mij veel verschil gemaakt.

 

Eindbeoordeling

FitChef is een makkelijk leesbaar boek met informatie over eiwitten. Het doel van FitChef is mensen fitter maken. Daarbij speelt afvallen natuurlijk ook een grote rol.

Mensen die willen afvallen met een eiwitdieet, maar niet een compleet pakket willen aanschaffen, zitten goed met FitChef. Je krijgt meer dan voldoende recepten voor elk moment van de dag om mee af te vallen. Je treft er recepten in voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Maar er zijn ook volop recepten voor tussendoortjes en desserts.

Afhankelijk van de frequentie waarin je de recepten bereidt, kun je met FitChef 1 tot wel 5 kilo per maand aan vet verbranden. Je zal eerst wat aankomen in gewicht, omdat je spiermassa opbouwt, maar na een paar weken zal je merken dat je gewicht omlaag schiet.

Bezoek de FitChef website >>