De receptenboeken vliegen je om de oren. Er is vele belangstelling voor gezonde recepten. Niet ieder boek kunnen we hier uitgebreid bespreken, maar voor de Afslank Receptenbijbel maken we graag een uitzondering. De titel mag dan wat zweverig aandoen, de Afslank Receptenbijbel heeft een zeer positieve eindbeoordeling van Sylvia gekregen.

Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm is de schrijver van de Afslank Receptenbijbel. Hij schrijft zijn boek duidelijk uit ervaring en benoemt een probleem waar vele mannen en vrouwen tegenaan lopen: buikvet.

Buikvet is nu eenmaal heel moeilijk te verbranden, want je moet daar heel gericht voor eten en heel gericht voor trainen. Eerst verdwijnt doorgaans vet bij de benen en op de rug, plaatsen die helemaal niet lonend zijn, want wie let daar nou op?

Afslank Receptenbijbel

Oscar heeft zich erin verdiept en weet als geen ander hoe je de verbranding van vet bij de buikstreek kunt stimuleren. Zijn bevindingen deelt hij dan ook graag met zijn lezers in de Afslank Receptenbijbel. Dit boek staat vol met recepten die kunnen helpen om (buik)vet te verbranden. De recepten zijn gericht op het minderen met koolhydraten en passen daarom perfect binnen een koolhydraatarm dieet.

Hoewel het boek zich richt op het verbranden van buikvet, wordt er natuurlijk ook op alle andere plaatsen vet verbrand. In de uitgebreide inleiding wordt dit proces in duidelijke, begrijpelijke taal uitgelegd. Zo weet je precies wat je aan het doen bent.

Wat betreft recepten is er meer dan genoeg te vinden in de Afslank Receptenbijbel. De variatie is eindeloos: gerechten voor ontbijt, lunch, diner en zelfs voor tussendoortjes en toetjes. Ook deelt Oscar nog een aantal bonussen met zijn lezers, die tot nog meer resultaat kunnen leiden.

 

Ervaringen

De ervaringen met de Afslank Receptenbijbel liegen er niet om: we hebben hier te maken met een boek dat ertoe doet en dat tot positieve verandering kan leiden in de strijd tegen vet en dan met name buikvet. Omdat we zoveel mogelijk onafhankelijke ervaringen wilden hebben, hebben we de Afslank Receptenbijbel gedeeld onder enkele vaste lezers van onze website. Op die oproep hebben veel mensen gereageerd en we hebben uiteindelijk onderstaande reacties mogen ontvangen.

 

Daan Wisman: Ik had het boek zelf nooit gekocht, omdat ik vooral recepten van internet haal. Maar de inhoud is verbluffend. De recepten die erin staan had ik zo onder de knie en nodigen uit om vaker bereid te worden. Van ruim 90 kilo in september, woog ik in maart nog maar 72 kilo. Daarbij voel ik me fitter dan ooit.

Olga van Wel: De Afslank Receptenbijbel heeft heel veel lekkere recepten voor je in petto. Je kan ze makkelijk zelf maken en zo vaak eten als je wil. Lekker afvallen op deze manier.

Desirée van Kloppenburg: Met de Afslank Receptenbijbel en de extra’s heb je de ultieme manier van buikvet verbranden in handen. Ik had altijd last van vet bij mijn buik, na drie zwangerschappen. Het lukte me niet om het weg te krijgen, ondanks twee keer per week hardlopen en fietsend naar mijn werk (8 km heen en 8 km terug). Door de recepten uit dit boek te bereiden lukte het ineens wel. Daar ben ik erg dankbaar voor. Het boek wordt nog altijd regelmatig gebruikt.

Paulien Kas: In de sportschool heb ik allerlei oefeningen gedaan om af te rekenen met vet op mijn heupen en buik, maar niks werkte. Tot ik dit combineerde met de recepten uit dit boek. Sindsdien heeft buikvet bij mij geen kans meer.

 

Eindbeoordeling

De Afslank Receptenbijbel is een verbluffend uitgebreid receptenboek dat je ook als naslagwerk kunt gebruiken. Het boek is onlangs helemaal aangepast en voorzien van nog meer recepten en nog meer informatie. Voor mensen die willen weten wat ze precies aan het doen zijn, is de informatie in begrijpelijke taal terug te lezen. Van het stimuleren van vetverbranding tot het effect van voedingsstoffen op je gezondheid.

De recepten zijn stuk voor stuk uniek en dragen bij aan een optimale verbranding van vet, met als primair doel de buikstreek. Er is een grote verscheidenheid aan recepten in te vinden en eigenlijk werken ze direct. Al na een paar dagen merk je het verschil, of je nu 1, 2 of 3 recepten per dag bereidt.

Kortom: afvallen met deze heerlijke recepten is heel eenvoudig. Een aanrader voor mensen die willen afvallen door op hun eetgewoontes te letten én die last hebben van de frustratie rondom buikvet.

Ontdek de Afslank Receptenbijbel zelf

Bewaren

Bewaren