Afslanken met gemak


In 28 dagen zonder dieet of sporten afslanken? Ontdek waarom slanke mensen alles kunnen eten en drinken zonder aan te komen, en hoe jij dat ook kunt.Afslanken met gemak

Moe en futloos

Veel mensen met overgewicht voelen zich moe en futloos en daardoor ongezond. Wil jij graag gewicht kwijt, maar dan wel zonder dieet of sporten? Dat kan. Irene Bouwmeester is gespecialiseerd in afvallen en weet hoe moeilijk het is als de afgetrainde kilo’s weer terugkeren.

Vier conclusies

Tijdens haar onderzoek naar beweging, gewicht kwijtraken en kilo’s aankomen, kwam Bouwmeester tot vier belangrijke conclusies. Zo wordt overgewicht onder meer veroorzaakt door diverse leugens, meningen en misleidende reclames. Ook sporten en afvallen werken niet altijd, omdat ze een heel ander doel dienen dan afvallen. Ook ontdekte Bouwmeester dat veel diëten juist het tegenovergestelde effect hebben en je meer laten aankomen dan afvallen. Maar de laatste conclusie was dat je met gemak kunt afvallen, mits je dit gedisciplineerd doet.

40 methodes

In de eCursus ‘Afslanken met Gemak’ komen 40 bewezen methodes aan bod die het mogelijk maken om snel en moeiteloos af te vallen. Door het toepassen van deze methodes is het mogelijk om gewicht kwijt te raken en effectief af te vallen.

Bestel vandaag nog en profiteer!

Ontdek hoe ook jij snel af kunt vallen middels de ‘Afslanken met Gemak‘ eCursus door op de afbeelding of onderstaande bestelbutton te klikken. De cursus kost € 49,-. Profiteer echter van de speciale aanbieding en krijg er gratis het eboek ’36 gezonde snacks’ bij cadeau. Als nu bestelt ontvangt u tevens een extra uitbreiding, namelijk de vier Bonus-Bijlagen voor extra ondersteuning om nog meer af te vallen.

bestel deze ecursus vandaag nog

 

2 Reacties

  1. Anonymous augustus 10, 2012 Reply
  2. tt85 augustus 27, 2012 Reply

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.