Snel afvallen met Alli

Rigoureus afvallen? Al van alles geprobeerd? Diëten die niet helpen, trainingsprogramma’s die niet aanslaan en de altijd knagende lekkere trek, die uiteindelijk het goede voornemen om snel af te vallen fataal wordt? Er is een nieuw middel op de markt. Snel afvallen was nog nooit zo makkelijk. Alli is in staat om binnen korte tijd de helft van je gewicht te verliezen.


Wat is Alli?

Voorheen werd gebruik gemaakt van een middel dat bekend stond als Xenical en dat bedoeld was om het opslaan van vet tegen te gaan. Dikker worden is een gevolg van opgeslagen vet en kon op deze manier dus voorkomen worden. Dit middel was legaal op de markt gebracht, maar kon alleen door doktoren op recept worden uitgeschreven. De werking van het middel Alli – officieel Alli Orlistat 60mg genaamd – houdt nog ongeveer hetzelfde in, want Alli zorgt ervoor dat het lichaam 25% van het vet in voeding niet opslaat. Bovendien helpt Alli bij iedere twee kilo gewichtsverlies nog één extra kilo af te vallen. Zeker wanneer Alli gebruikt wordt in samenhang met een dieet, kan dit wonderbaarlijke gevolgen hebben.

 

Verenigde Staten

Sinds 2008 is het middel Alli officieel in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië verkrijgbaar geraakt. Op die manier was de stap naar het internet natuurlijk zo gemaakt. Via digitale apothekers is het al langere tijd mogelijk om – in het buitenland – aan Alli te komen. Sinds kort is Alli ook op deze manier in Nederland te verkrijgen. Alli heeft in de Verenigde Staten al heel veel mensen geholpen om de door hen gewenste kilo’s af te vallen. Alli maakt het voornamelijk makkelijk om af te vallen.

 

Gebruik van Alli

Wie alle positieve berichten over Alli leest zou kunnen denken dat je vanaf nu alles kunt eten waar je trek in hebt, met alle vetten en calorieën van dien. Helaas steekt de werking van Alli niet op die manier in elkaar. Alli is geen wondermiddel dat ervoor zorgt dat je zoveel kunt eten als je wilt, zonder dat je er dikker van wordt. Zulke middelen bestaan niet en zouden ook tegennatuurlijk zijn. Alli is dan ook slechts een hulpmiddel, dat kan worden ingezet ter ondersteuning van bijvoorbeeld een dieet. Wanneer een dieet aanslaat, zal Alli haar werk gaan doen. Het kan ook goed zijn om regelmatig een (huis)arts te bezoeken voor controle.


Bijwerkingen


Alli heeft mogelijk bijwerkingen, die als ongemakkelijk kunnen worden beschouwd. Om deze bijwerkingen zoveel mogelijk te beperken is het een idee om een vast dieet te vormen. Ook hiervoor is het goed een huisarts in te schakelen. Wat wel een vast gegeven is, is dat de bijwerkingen zich vooral voordoen wanneer er veel vet wordt gegeten. De bijwerkingen uiten zich in vettige ontlasting, plotselinge behoefte tot ontlasting, winderigheid en darmkrampen. Deze bijwerkingen zijn ook een waarschuwing voor het feit dat er teveel vet gegeten is. Door een dieet te volgen, worden de bijwerkingen zo veel mogelijk ingeboet.

 

Obesitas

Alli is geen illegaal middel. Het wordt namelijk legaal gebruikt door artsen om hun patiënten te helpen bij het afvallen. Zoals gezegd in combinatie met een dieet. Zo kunnen onder meer patiënten die te kampen hebben met zwaarlijvigheid (obesitas) hier baat bij hebben. Omdat zwaarlijvigheid gevaarlijk is en vervelende ziekten tot gevolg kan hebben, wordt vaak uitgeweken naar het gebruik van Alli. Desondanks is Alli ook zonder doktersvoorschrift te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.