Afvallen in een week gratis

afvallen in een week gratisWil jij gratis afvallen in een week tijd, zonder dat je naar de sportschool hoeft? In dat geval ben je niet de enige. Veel mensen vragen ons naar manieren om in een week tijd gratis te kunnen afvallen. In ons artikel Snel afvallen in een week gratis hebben we al manieren besproken om in een week te kunnen afvallen. Maar er is behoefte aan meer. In dit artikel nog meer manieren om in een week gratis af te vallen.

Meer bewegen

Het blijft bij afvallen altijd een kwestie van minder en meer. Minder vetten en suikers, meer bewegen en groenten. Meer bewegen is een belangrijke. Die benoemden we al in ons vorige artikel. Hoe kun je nu meer bewegen in een week dan je altijd al gedaan hebt. Onderstaande ideeën kun je overwegen:

  • laat de fiets en de auto staan en ga lopend naar je werk;
  • wandel tussen de middag ruim drie kwartier tijdens het lunchen;
  • ga er op kantoor of op je werk vaker ‘tussenuit’ en wandel naar de koffiekamer, de kopieermachine, de directeur, een collega;
  • ga ’s avonds na het eten een wandeling maken;
  • probeer ’s ochtends voor het werken te bewegen (bijvoorbeeld door te joggen)

Gezonder eten

Deze week eet je gezond. Vette snacks en snoep zijn uit den bozen. Je doet ze deze week helemaal in de ban. In plaats daarvan schaf je groenten en fruit aan. Gezonde tussendoortjes kunnen je helpen om gezonder te eten. Denk daarbij aan snoeptomaatjes, worteltjes, augurken, schijfjes komkommer, ananas en appel. Eet niet teveel, want ook in fruit zitten veel suikers en die zijn niet goed als je wil afvallen.

Water, water, water

Wederom geldt dat water kan helpen. Drink het liefst de hele dag door water. Minstens twee liter per dag en zorg dat je voor iedere maaltijd water drinkt. Daarmee krijg je een voller gevoel en is de kans kleiner dat je jezelf te buiten gaat aan het avondeten, de lunch of het ontbijt. Een vol en verzadigd gevoel behoed je voor veel eten.

Zoek contact met anderen

Wil je in een week afvallen en ben je thuis de enige? Dan kan het een eenzame week worden. Er zijn meer mensen die willen afvallen in een week en gratis. Je kunt contact met ze zoeken via een forum of via een website en samen gaan afvallen. Woont de persoon in de buurt, dan kun je samen actie ondernemen. Woont de persoon verder weg, dan kun je bellen of mailen. Daag elkaar uit en houd elkaar gemotiveerd. Dan zal het zeker lukken om in een week tijd gratis af te vallen.

Meer tijd nodig?

Waarom heb je een week de tijd? Als je meer tijd hebt, is het raadzaam om die te nemen. Afvallen is een serieuze zaak en het kan altijd lastig worden. Zeker als je op een gegeven moment vast komt te zitten en niet meer verder komt. Neem de tijd als dat mogelijk is. Haastige spoed is zelden goed, ook wanneer je wil afvallen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.