Afvallen tips buik en benen

afvallen buik en benenWil je afvallen bij je buik en benen? In dat geval hebben we enkele afvaltips voor je die ervoor zorgen dat je nog efficiënter af zult vallen en nog meer resultaat zult ervaren.

Buikvet

Het is lastig om van buikvet af te komen. Daarover hebben we al meerdere artikelen geschreven. Buikvet hoopt zich namelijk heel snel op en laat zich heel moeilijk verwijderen. Vet op de benen vormt dan al snel ergernis twee, want ook daar hoopt vet zich snel op.

Afvallen door training

Een goede training helpt je om snel af te vallen, ook bij je benen en buik. Je benen en buik moeten veel in beweging zijn om af te vallen. Je zult dus hard aan het werk moeten om je benen en buik zoveel mogelijk te laten bewegen. Activiteiten die je daarbij kunnen helpen zijn de volgende:

  • wandelen om zowel je benen als je billen te trainen;
  • fietsen om je beenspieren krachtiger te laten worden;
  • buikspieroefeningen om je buik steviger te laten zijn.

Train billen en benen door te wandelen

Door te wandelen kom je strakker in je vel te zitten. Je benen en billen vormen een belangrijke basis voor je buik en hoe steviger je billen en benen zijn, hoe meer profijt je ervan zal hebben. Door dagelijks een flinke wandeling te maken kun jij je benen en billen optimaal trainen.

Fietsen en afvallen

Door te fietsen verstevig je de spieren in je benen. En sterke beenspieren vragen weer om veel energie. Met andere woorden gaan je spieren voor jou aan het werk. Energie zit ook in vet. Heb je dus sterke spieren (zoals in dit voorbeeld in je benen) dan zal het vet daar sneller worden gebruikt door die spieren. Fietsen kan je op die manier helpen om af te vallen.

Buikspieroefeningen voor een platte buik

De droom van veel vrouwen is het hebben van een platte buik. Daarvoor zul je buikspieren moeten trainen. Met goede oefeningen kom je al een heel eind. Het is prima mogelijk om thuis te trainen en je buikspieren te doen toenemen. Ga op de grond liggen en breng je benen en schouders zo veel en vaak mogelijk naar elkaar toe. Span daarbij je buik aan en je zult ervaren dat je spieren in de buik zich aanspannen. Hoe meer je dit doet, hoe sterker ze zullen worden.

Buik en benen

Afvallen bij je buik en benen kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Het zijn lastige gebieden die om veel geduld en een stevige aanpak vragen. Door je benen en billen veel te belasten en veel in beweging te laten zijn doe je er al heel veel aan. Ga er vaak op uit door te wandelen, ga fietsen en probeer je buikspieren te trainen. Al die zaken zorgen ervoor dat jij een stevig stel beenspieren krijgt die voor jou aan het werk zullen gaan.

Overal afvallen

Natuurlijk is het goed om af te vallen. Wanneer je je concentreert op je benen en buik zul je merken dat je overal af begint te vallen. Je kunt dit principe natuurlijk ook omdraaien. Val overal af en ontdek dat je benen en buik ook mee zullen doen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.