Vanaf nu makkelijker gezond leven

Voeding,Gezonder leven begint met gezonde gewoontes training en motivatie hangen nauw met elkaar samen. Veel Nederlanders kampen met overgewicht en nog meer Nederlanders zijn ontevreden over hun gewicht. Een gezond en gebalanceerd leven biedt uitkomst, maar is vaak erg moeilijk. Er liggen immers teveel verleidingen op de loer.

Het nadeel van een dieet

Een dieet richt zich op het negatieve, namelijk op datgene dat je niet mag. Geen calorieën, geen koolhydraten, geen snacks en geen tussendoortjes. Dat ‘geen’ heeft al snel een negatieve bijsmaak, waardoor het ontbreekt aan motivatie. Gezondheidsdeskundige Paul Rutgers (GGD) denkt er net zo over. ‘Mensen zijn erg gevoelig voor negativiteit. Ze voelen dus zich schuldig als ze toch wel die snack nemen. Het gevolg kan een depressie zijn, waardoor mensen juist nog meer gaan eten.’
Een andere invalshoek biedt de DVD-set ‘Gezonde gewoontes’. Hier wordt namelijk gekeken naar wat wel mag.

Streefgewicht is geen doel

Een streefgewicht mag geen doel zijn van een dieet. Het werkt eerder frustrerend, omdat maar al te vaak is gebleken dat het streefgericht niet snel wordt bereikt. Vooral die laatste kilo’s zijn vaak funest, waardoor men in oude (en slechte) gewoontes vervalt. Rutgers vindt het daarom goed dat ‘Gezonde gewoontes’ zich richt op wat juist wel werkt, zoals:

  • het ontwikkelen van gezonde gewoontes;
  • het in balans houden van de hormoonhuishouding’
  • het resultaat, een slank lichaam en een tevreden gevoel.

DVD

Op de 3 DVD-set ‘Gezonde gewoontes’ leer je precies wat je wel en niet zou moeten eten en krijg je tevens ideeën voor heerlijke, maar bovenal gezonde, recepten. Maar één ding staat voorop: niets is verplicht.

Begin nu met gezonde gewoontes

De 3 DVD-set ‘Gezonde gewoontes’ is voor slechts € 37,- verkrijgbaar, via deze link, of door op de afbeelding te klikken. 11.000 tevreden klanten gingen u voor. Begin vandaag nog met een gezonder leven!

online bestellen

One Response

  1. Pascale augustus 10, 2012 Reply

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.