Weight Care | Afvallen met Weight Care

weight careAfvallen met Weight Care. Wat is het Weight Care dieet nu precies en hoe werkt het? Of liever: is het een dieet dat werkt? Je leest het in ons nieuwste artikel over Weight Care.

Weight Care, zorg dragen voor je gewicht

De letterlijke betekenis van de afvalmethode Weight Care is ‘zorg dragen voor je gewicht’. Op internet, de televosie en de radio is veel te horen geweest over het  Weight Care dieet. Het unieke van Weight Care is dat je alleen hoeft af te vallen op maandag, die vanaf dan de zogenaamde Weight Care-maandag heet. De rest van de week kun je gewoon eten en drinken wat je wil.

Shakes in plaats van maaltijden

Bij de afvalmethode Weight Care vervang je maaltijden voor shakes, soepen en repen. Het idee erachter is dat je minder calorieën binnenkrijgt en dus af zult vallen. Bij Weight Care speelt dat, vooral op de maandag, een belangrijke rol. Je moet je aan de voorgeschreven hoeveelheid shakes, soepen en repen houden en je zult gegarandeerd afvallen. De vervangende producten van Weight Care zijn niet slecht voor je en zullen ervoor zorgen dat je een verzadigd gevoel hebt, ook al eet je minder.

Ervaringen van Weight Care

Op het internet zijn veel ervaringen te lezen over afvallen met Weight Care. De meeste van die ervaringen zijn positief. Mensen vinden de shakes, soepen en repen prima te eten en zien ze als goede vervangers voor de normale maaltijd. Enige vormen van kritiek komen van het feit dat Weight Care alleen op maandag plaatsvindt. Men gelooft niet dat één dag je zal helpen om af te vallen. Maar hoewel Weight Care zelf de Weight Care-maandag in het leven heeft geroepen, kun je natuurlijk doen wat je zelf wil.

Hoe werkt Weight Care?

Met Weight Care is het de bedoeling dat je zelf richting geeft aan het afvallen. Je kunt ervoor kiezen om al je maaltijden voor shakes en repen te vervangen, maar je kunt ook kiezen om één of twee maaltijden te vervangen. Wat dat betreft kun je ook afstappen van het afvallen op alleen de maandag en het gewoon de hele week door doen.
Als je bezig bent met Weight Care en je vervangt een maaltijd, eet je wel een tweede gezonde maaltijd. Je kunt dus gewoon warm eten met het gezin, waardoor het gezin niet hoeft te lijden onder het afvallen.

Lichamelijke verandering

Net als bij de meeste intensieve diëten zul je merken dat je lichaam even moet wennen aan je nieuwe etensstijl. Je zult je lusteloos, slap en futloos voelen, zeker gedurende de eerste dagen. Zet je dit echter door, dan zul je snel effect ervaren.

Kun je goed afvallen met Weight Care?

Resultaten zijn belangrijk. Bij Weight Care zijn zeker resultaten geboekt. Veel mensen op het internet geven aan tientallen kilo’s te zijn verloren dankzij Weight Care. Zeker als je naast het dieet ook fanatiek aan het sporten gaat, zul je sneller afvallen en gewicht verliezen.

Val ook af met Weight Care

Weight Care kan voor jou ook de oplossing zijn als het aankomt op gewichtsvermindering. Andere tips die je op kunt volgen zijn de volgende:

  • vervang twee maaltijden per dag en eet ’s avonds gewoon mee met de pot;
  • wissel de smaken van shakes en repen voldoende af, zodat je ook wat anders eet;
  • maak de shakes aan met magere melk voor meer smaak aan de shake;
  • blijf naast het afvallen met Weight Care ook veel bewegen.

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.