Populaire diëten

Afvallen met een dieet is iets wat we al enkele jaren aanbevelen. Een dieet geeft namelijk richting in het aanvallen en kan je ondersteunen als je het even niet meer ziet zitten. Bovendien weet je vrijwel zeker dat je met een dieet goed afvalt en dat je niets tekort komt. Daarbij kan een dieet voorzien in lekkere alternatieven voor gerechten die je niet meer mag eten. In dit artikel aandacht voor populaire diëten. Welke diëten zullen je gegarandeerd helpen met afvallen?

Diëten top 5

Ieder jaar publiceren we een top 5 van meest succesvolle diëten en producten die je helpen met afvallen. Veel van die diëten komen jaarlijks terug, dus niet gek dat je ze ook in dit overzicht aan zult treffen. Desondanks hebben we ook enkele andere diëten en producten gevonden, die zeker de moeite waard zijn. Voor de goede orde: onderstaande lijst is geen top 5 van beste producten, maar gewoon een overzicht van producten die kunnen helpen bij het afvallen.

Eiwitdieet

Een eiwitdieet is verreweg het meest populaire dieet van allemaal. Een bekend eiwitdieet is bijvoorbeeld het Dukan dieet. Ook het dr Frank dieet is bekend als eiwitdieet. Een eiwitdieet werkt meerdere kanten op. Enerzijds val je vanzelf af, omdat eiwitten nu eenmaal veel energie en vet verbranden. Anderzijds werk je aan een nieuwe spiermassa die voor jou gaat werken als een automatische vet verbrander. Vanaf nu zul je vet op gaan slaan als spiermassa in plaats van dat het aan je buik, billen, heupen en benen gaat zitten. Veel bezoekers van onze website zijn effectief afgevallen met een eiwitdieet.

Wil je een eiwitdieet proberen? Lees dan onze review van het boek FitChef. Dit boek vervangt een eiwitdieet, daar het voorziet in eiwitrijke maaltijden en gegarandeerd helpt bij het afvallen.

ZelfSlank Plan

Met het ZelfSlank Plan word je meer bewust van het afvallen. Daarmee zul je zelf sturing kunnen geven aan het aantal kilo’s dat je verliest. Afvallen met het ZelfSlank Plan maakt jou verantwoordelijk voor het afvallen en zorgt er dus ook voor dat je sneller vet verbrandt en eerder resultaat zult zien. Het Zelf Slank Plan is erg succesvol, vooral onder vrouwen.

Het Mediterraan Dieet Plan

Hoe kun je geen goede gezondheid bereiken en gewicht verliezen? Die vraag staat centraal in het Mediterraan DIeet Plan, dat – zoals de naam al doet vermoeden – uitgaat van het leven in mediterrane landen. Want in die landen hebben de mensen veel minder last van hartziekten, diabetes en andere gezondheidsproblemen, ten opzichte van de westerse wereld. Dit dieet is vergezeld van een lijst met lekkere mediterrane recepten (zowel voor ontbijt, lunch als diner), zodat je ook lekker kunt eten.

Vet Verbrand Geheimen

Vier boeken die je precies vertellen hoe je vet kunt verbranden. Want waar stagneert het en hoe loopt het steeds vast? Als je die knop weet om te zetten zul je gegarandeerd veel meer vet verliezen dan je voor mogelijk had gehouden. En dan is dat streefgewicht ineens wel heel dichtbij. Schrijver Richard Ridder onthult tips over hoe je in een maand tijd zo’n 10 kilo kunt verliezen.

100 Paleo Afslankrecepten

Denk je dat afvallen lastig is? Volgens het kookboek 100 Paleo Afslankrecepten valt dat wel mee. In dit boek wordt een dieet makkelijk gemaakt. Je treft er de beste theorieën over voeding in aan en het staat boordevol heerlijke recepten die je makkelijk kunt maken en die je helpen bij het afvallen. Voor dit boek zijn bewezen theorieën gebruikt om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen, gebaseerd op de Paleo Revolutie.

Bewaren

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.