Kun je afvallen met het Bio HCG+ dieet?

Bio HCG+ afslankkuurHet Bio HCG+ dieet heeft een chemische naam. Desondanks is het een dieet waarmee al heel veel mensen effectief zijn afgevallen. Kun je met dit dieet afvallen? Je leest het antwoord in dit artikel.

 

Wat is Bio HCG+?

Het Bio HCG+ dieet is niet zo zeer een dieet als wel een afslankkuur. Je krijgt binnen deze kuur 24 ampullen met vloeistof. In die vloeistof zit onder meer Chroom, Garnicia Cambogia en L-Carnitine. Los van de ampullen ontvang je ook nog vijftig tabletten B-complex waaraan Choline en Inositol zijn toegevoegd. Van Choline is bewezen dat het bijdraagt tot een normale vetverbranding.

Je volgt de Bio HCG+ kuur 27 dagen. Doe je dit juist? Dan zal je doelgericht afvallen op de plekken waar het vet teveel is. Los van alle ampullen en tabletten ontvang je ook een handleiding met tips, dieetfases en Bio HCG+ vriendelijke recepten.

 

Waarom Bio HCG+ een ‘ander’ dieet is

Hier op Dieetkompas zijn we gewend aan veel verschillende diëten. Maar die hebben vaak wel de overeenkomst dat het dieetplannen zijn gebaseerd op de inname van minder koolhydraten en meer eiwitten, of het idee van snel afvallen met bijvoorbeeld een crash dieet.

Er is nog geen dieet besproken dat gebruik maakt van pillen en tabletten. Want dat is wat de Bio HCG+ afslankkuur hoofdzakelijk is.

Je valt af door een chemische toevoeging te nuttigen en niet door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen.

 

Voordelen en nadelen

Er kleven zeker voordelen aan het Bio HCG+ dieet, maar ook een aantal nadelen. Het is aan jou welke je zwaarder laat wegen.

 

Voordelen

  • Je hebt volledige controle over de het vet verbranden (metabolisme) in je lichaam;
  • Vet verdwijnt op de vervelendste plekken die normaal gesproken erg moeilijk te bereiken zijn;
  • De kuur is makkelijk te volgen;
  • Je krijgt alles thuis opgestuurd en hoeft er de deur niet voor uit;
  • Er vallen wereldwijd miljoenen mensen met dit dieet (succesvol) af.

 

Nadelen

  • Het dieet is niet gericht op gezondere voeding of meer beweging;
  • Je leert geen nieuwe patronen of een nieuwe eetstijl aan, waardoor je – na het gebruik van de kuur – in oude slechte gewoontes kunt vervallen;
  • De ampullen zijn chemisch samengesteld;
  • Je geeft het afvallen als het ware ‘uit handen’ en bent er niet zelf verantwoordelijk voor.

 

Zijn er alternatieven voor Bio HCG+?

Hoewel we niet willen stellen dat de Bio HCG+ afslankkuur niet goed is, snappen we dat mensen hier echt op zoek zijn naar een dieetplan dat op de langere termijn werkt, omdat je het zelf in de vingers krijgt.

Alternatieven voor deze afslankkuur kunnen we niet aandragen, omdat we niet bekend zijn met de chemische kant van afvallen. Natuurlijk zijn er talloze pillen en middeltjes te verkrijgen die je zogenaamd automatisch laten afvallen.

Wij zijn toch meer voorstanders van het echte afvallen, aan de hand van gezondere voeding, meer beweging en een goed dieet. Je zou kunnen denken aan een koolhydraatarm dieet, aan het Paleo dieet of aan het eiwitdieet.

Deze drie diëten zijn erg populair en worden door veel mensen gevolgd. Bovendien zijn ze bewezen effectief: door te minderen met koolhydraten en meer eiwitten te eten, leer je een andere eetstijl aan die zorgdraagt voor het op gewicht blijven nadat je bent afgevallen.

 

Ervaringen met Bio HCG+

Zijn er mensen met ervaringen met de Bio HCG+ afslankkuur? We zijn hier erg benieuwd naar. Laat een reactie achter, zodat onze lezers er hun voordeel mee kunnen doen.

One Response

  1. Karin (35) juni 21, 2016 Reply

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.