Afvallen in een week buik

afvallen in een week buikDaar is de buik weer. Veel mensen storen zich aan hun buikvet en willen graag afvallen bij de buik. Daarover hebben we al veel artikelen geschreven. Kun je in een week tijd zoveel afvallen dat je ook buikvet verliest? De buik staat erom bekend niet gemakkelijk te verdwijnen, zelfs niet na veel inspanning. In dit artikel manieren die je helpen om snel van je buikvet af te komen.

Snel afvallen in een week tijd

Afvallen in een week tijd is behoorlijk snel. Op zich is er niets mis mee, want veel mensen willen 2 kilo afvallen in een week of soms zelfs meer. Je kunt prima snel afvallen, als je het maar op verantwoorde wijze doet. 2 kilo is prima haalbaar. Meer kilo’s in principe ook, maar zal meer inspanning vergen. Hoe dan ook, als het mogelijk is om in een week tijd veel af te vallen, moet het ook mogelijk zijn om aan je buikvet te werken? Toch?

Buikvet laat zich moeilijk verwijderen

Het is geen geheim dat buikvet zich bijzonder moeilijk laat verwijderen. Hoe komt dat? Vet slaat zich namelijk wel heel snel op rond de buik (waardoor een zogenaamd zwembandje ontstaat) en heupen. Maar als je dan gaat trainen en sporten, laat het zich daar het moeilijkst verdwijnen. Dat komt omdat de buik een plek is waar vet het gemakkelijkst opgeslagen kan worden en kan blijven. Het is een hardnekkige plaats en het vereist heel veel geduld en discipline om het te laten verdwijnen.

Gezond eten en veel bewegen

Het helpt om gezond te eten en veel te bewegen om af te vallen. Niet specifiek rond je buik, maar over je hele lichaam. Je zult merken dat je billen dunner worden, het vet op je armen en benen afneemt en het zelfs in je gezicht wat magerder wordt. Pas aan het eind zal je gaan zien dat ook je buik vet begint te verliezen. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Gezond eten houdt in dat je veel groente en fruit nuttigt en snacks en ongezonde tussendoortjes zoveel mogelijk laat staan.

Focus je op de buik

Wil je toch sneller van je buikvet af in een week tijd? In dat geval kunnen buik oefeningen helpen om van vet af te komen. Met deze buikspieroefeningen focus je je meer op het opgeslagen vet op je buik, waardoor het sneller zal verdwijnen. Bovendien werk je aan de opbouw van spiermassa en een positieve eigenschap van spiermassa is dat het zelf energie vreet. Vetten worden dan dus nog sneller verbrandt.

Neem de tijd

Wil je liever de tijd nemen om af te vallen en buikvet te verliezen? In dat geval raden we je aan om op zoek te gaan naar een dieet. Van het Mentale Dieet Plan en het Zelf Slank Plan is bekend dat mensen er snel vet mee zijn gaan verliezen, ook rond de buik. Afvallen in een week bij je buik zit er dan misschien niet in, het wordt wel een stuk steviger aangepakt en zal ongetwijfeld resulteren in een langer resultaat.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.