Afvallen met het ZelfSlank Plan

afvallen met Zelf SlankHet ZelfSlank Plan is erg favoriet onder lezers van onze blog. Het dieet is gebaseerd op een goed doordacht en theoretisch onderbouwd concept. Het ZelfSlank Plan begint met een booster die je direct helpt om af te vallen. Direct resultaat betekent dus ook direct gemotiveerd om door te gaan. Ontdek waarom het ZelfSlank Plan ook voor jou een oplossing kan zijn.

ZelfSlank Plan

Lifestyle coach Alex Greve is de ontwikkelaar van het ZelfSlank Plan. Alex Greve schreef eerder de boeken ‘Honger naar meer’ en ‘Vergeet het dieet’. Het is zijn doel om mensen controle te geven over hun levensstijl en let daarbij in het bijzonder op het verliezen van vet en het bereiken van een streefgewicht. Zijn ervaringen als lifestyle coach heeft hij verzameld en omgevormd tot het ZelfSlank Plan.

Alles voor vetverbranding

Vetverbranding staat centraal in het ZelfSlank Plan. Door de verbranding van energie op te voeren verlies je vet en daarmee gewicht. De verbranding van je vet wordt op een goede en krachtige manier in gang gezet, zodat je blijvend effect zult ondervinden.

3 in 1 afvallen

Het ZelfSlank Plan is goed opgezet. In feite krijg je namelijk drie methoden in één. In het ZelfSlank Plan werk je met drie modules, namelijk:

  1. Snel Gewichtsverlies (de booster aan het begin die je direct effect laat ervaren)
  2. Een Anti Eetbuien Mindset (stop met ongezonde tussendoortjes)
  3. Het Leefstijl Programma om Slank te Blijven

Deze drie modules zijn slim opgezet om tot een beter resultaat te komen. Alex Greve begeleid je aan de hand van tips en adviezen (in ebooks en video’s) continue en leert je om je gewicht en gezonde levensstijl zelf in de hand te nemen.

Snel resultaat

Zoals gezegd wordt je gemotiveerd door het snelle resultaat in de ZelfSlank Plan booster. Je verliest direct vet en gewicht en zult dus geneigd zijn om het dieet door te zetten.

Controleer je eetpatroon

Het is verschrikkelijk belangrijk om je eetpatroon te controleren. Want je zult jezelf tegen moeten houden als je lekkere trek krijgt en wil grijpen naar zo’n ongezond tussendoortje. In de Anti Eetbuien Mindset leer je met die houding om te gaan, zodat je niet aankomt door onnodige calorieën te eten.

Blijvend slank

Eenmaal op gewicht? Dan ben je er nog niet. Je wil immers blijvend slank blijven. In de laatste module ‘Leefstijl Programma’ leer je wat je moet doen en laten om blijvend op gewicht te blijven en voorgoed van je nieuwe gewicht te kunnen genieten.

Populair dieet

Het ZelfSlank Plan is een erg populair dieet. Veel mensen gebruiken het dieetplan met succes. Gemiddeld gezien noemen mensen het vooral een voordeel dat ze snel effect ervaren door de booster in het begin. Dat zet aan tot doorzettingsvermogen en geeft het beeld dat afvallen heel goed kan lukken.

Snel afvallen met het ZelfSlank Plan

Met het ZelfSlank Plan kun je heel snel aan de slag met afvallen. Je kunt het product online bestellen en al heel snel ervaren hoe het is om je eerste kilo’s te verliezen.

Meer weten? Klik hier

 Meer weten over het ZelfSlank Plan?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.