Top 5 afvalproducten 2013

beste afvalproductenOp de valreep van dit jaar presenteren we je de top 5 van beste afvalproducten van 2013. Welke producten uit onze webshop werden door gebruikers als het beste ervaren? Opvallend is dat de lijst drie nieuwkomers heeft, maar dat twee producten van vorig jaar nog steeds in de top 3 staan (en eentje zelfs is gestegen).

Factoren beste afvalproducten

Onze top 5 is samengesteld aan de hand van de volgende criteria:
  • Hoeveel moeite kost het om met dit product af te vallen?
  • Wat is de prijs-kwaliteitverhouding?
  • Welke ervaring heeft de ontwikkelaar van het product?
  • Wat vinden onze bezoekers van het product?

#1: Afslanken met gemak

afvallen met gemak
De methode Afslanken met gemak stond vorig jaar ook al op nummer 1. Niet voor niets, mag blijken uit de reacties van onze bezoekers. De methode werkt aan de hand van effectief bewezen methodes en laat binnen 4 weken resultaat zien.

Henny: “Toen ik begon aan deze methode wist ik dat ik iets in handen had wat me wel zou helpen. Afslanken met gemak mag die naam zeker dragen, want in een half jaar tijd ben ik op mijn streefgewicht gekomen. Van 102 kilo naar 72.”

#2: Gezonde Gewoontes

gezond levenGezonde Gewoontes is gestegen. Dit jaar kochten veel bezoekers Gezonde Gewoontes en vrijwel iedereen was hierover erg enthousiast. De 3 DVD-box is niet alleen aan te bevelen voor mensen die af willen vallen, maar ook voor mensen die gezonder willen gaan leven.

Carla: ”Jesse van der Velden weet waarover hij het heeft. Hij is een gezondheidsgoeroe in hart en nieren. Mede door zijn eigen enthousiasme ben ik vol blijven houden. Naast dat ik 15 kilo afviel, voel ik me fitter en gezonder. Heerlijk dus.”

René: ”De kwaliteit van de DVD’s is niet optimaal, maar dat vergeef ik de makers. Met veel enthousiasme begonnen en afgemaakt. Nu ben ik eindelijk van mijn buikje af en leef ik een stuk gezonder. En dat terwijl ik ook nog eens gestopt ben met roken.”

#3: Het Mentale Dieet Plan

mentale dieet planVorig jaar kwam Het Mentale Dieet Plan helemaal niet voor in onze top 5. Dit jaar wel en direct op de derde plaats. Het Mentale Dieet Plan gaat uit van meer dan beweging en diëten en zorgt ervoor dat afvallen een stuk makkelijker gaat.

Paulien: ”Het Mentale Dieet Plan heeft me geholpen om in korte tijd veel af te vallen, zonder dat ik me er ellendig bij ben gaan voelen. Nu, een jaar later, ervaar ik nog altijd effect. Het is heerlijk om niet bang te zijn voor de zomer en weer lekker naar het strand te kunnen gaan.”

#4: ZelfSlank Plan

afvallen met zelfslank
Het ZelfSlank Plan is een prettige manier van afvallen. Het gaat vooral uit van de mogelijkheden en niet van obstakels. Aan de hand van vier methoden kun je afvallen.

Gabriëlle: ”Het ZelfSlank Plan biedt keuzes en dat vind ik wel fijn. Ik heb zelf bepaald hoe ik begon met afvallen en uiteindelijk is het me gelukt. Het ZelfSlank Plan werkt heel prettig en is een aanrader voor iedereen die met afvallen wil beginnen.”

#5: De Paleo Revolutie

afvallen met de paleo revolutie
Eten volgens de Paleo Revolutie vraagt misschien wat aanpassing, maar is zeker doeltreffend. Afvallers die de Paleo Revolutie zijn gaan gebruiken vielen in korte tijd heel veel af. De resultaten waren niet tijdelijk, maar blijvend. De Paleo Revolutie is een nieuwe methode, die hard op weg is naar de top 3.

Jim: ”Mijn vrienden wisten niet wat ze hoorden toen ik begon met de Paleo Revolutie. Ze lachten me zelfs uit. Maar toen ze zagen dat ik voet bij stuk hield én in een half jaar tijd bijna zestien kilo afviel, zagen ze in dat ik een slimme beslissing had genomen om hieraan te beginnen.”

Opkomende producten

Het kan ieder jaar anders zijn. Zo blijkt ook nu weer. Want hoewel we deze top 5 aan het samenstellen waren, zagen we al snel een toename van twee andere diëten, namelijk het eiwitdieet en het koolhydraatarme dieet. Deze twee diëten vormen een uiterst goed alternatief voor minder gezonde crash diëten, waarvan het ziekenhuisdieet een duidelijk voorbeeld is. De verwachting is dan ook dat eiwitrijke diëten en koolhydraatarme diëten – die eigenlijk heel veel overlap hebben, want waar je minder koolhydraten eet, eet je vaak meer eiwitten – het komende jaar hun opwachting zullen maken. De voorspelling is dan ook dat ze hoog zullen eindigen in de komende top 5. Heb jij ervaring met een van deze diëten? Laat het ons gerust weten, want we zijn benieuwd naar jouw reactie.

 

Jouw mening telt

Wil jij meehelpen om de kwaliteit van onze website te waarborgen? Wij zijn net zo kritisch op de producten in onze webshop als jij. Laat ons weten wat je ervan vindt en wij nemen je bevindingen mee in onze volgende lijst.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.