Afvallen met seks

afvallen met seksKun je afvallen met seks? Een vraag die veel gesteld wordt. Mannen en vrouwen zouden het prettig vinden als je op een makkelijke manier kunt afvallen en wat is nu makkelijker – en fijner – dan afvallen met seks? Helaas is het niet zo eenvoudig. Natuurlijk kun je afvallen met seks, maar je moet er geen wonderen van verwachten.

Afvallen met seks

Helaas is het niet zo dat je door dagelijkse seks snel af zult vallen. Seks wordt al langere tijd toegejuicht door zowel mannen als vrouwen als middel om snel gewicht te verliezen en goed af te vallen. Maar zo eenvoudig is het niet. Seks kan wel helpen met afvallen, want wie beweegt zal calorieën verbranden. Maar er zijn vele manieren te noemen die een stuk effectiever zijn en die voor sneller resultaat zorgen. Toch kan seks, zoals gezegd, wel helpen om calorieën te verbranden.

Calorieën verbranden met seks

Diverse standjes kunnen helpen om nog meer calorieën te verbranden dan normaal gesproken. In onderstaand overzicht geven we een beeld van welke standjes het meest effectief zijn om veel calorieën te verbranden.
  • standje 69 is goed voor circa 80 calorieën voor een kwartier;
  • het missionarisstandje is tevens goed voor circa 80 calorieën voor een kwartier;
  • het standje doggy style is goed voor maar liefst 125 calorieën, als je dit een kwartier volhoudt;
  • staand seks helpt je om in een kwartier tijd zo’n 200 calorieën te verbranden.

Zelfvertrouwen

Direct helpt seks niet zoveel met afvallen, maar indirect kan seks juist wel heel goed helpen. Want het is algemeen bekend dat mensen die regelmatig seks hebben meer zelfvertrouwen hebben en lekkerder in hun vel zitten. Die mensen zullen dan ook met meer succes gewicht kunnen verliezen en af kunnen vallen. Ze hebben vertrouwen in zichzelf en dus ook in het doel dat ze willen bereiken. Regelmatig seks zal dat gevoel van zelfvertrouwen dan ook alleen maar vergroten.

Afnemend hongergevoel

Een tweede manier waarop seks je kan helpen bij het afvallen is door een afnemend hongergevoel. Heb je seks, dan krijgen je hersenen een stofje dat vertelt dat je tevreden bent. Met andere woorden: je lichaam zal niet gaan zeuren om snoep of zoetigheid, want je bent al tevreden. Daardoor zul je, met regelmatig seks, minder snel naar ongezonde tussendoortjes of snacks grijpen. Andersom werkt het ook, want mensen die weinig tot geen seks hebben, zoeken andere manieren om zich bevredigd te voelen. Vaak zijn dat ongezonde snacks, die een negatief effect hebben op het afvallen – en daarmee ook op het zelfvertrouwen.

Seks als hulpmiddel bij het afvallen

Mensen die denken dat ze met veelvuldige seks vele kilo’s zullen verliezen komen van een koude kermis thuis. Seks is geen manier om snel gewicht te verliezen en af te vallen, ook al zijn er enkele standjes bij die je helpen veel energie te verbranden. Maar seks kan zeker wel gezien worden als hulpmiddel bij het afvallen. Door een afnemend gevoel van honger en toenemend zelfvertrouwen, zul je versteld staan van de resultaten die je kunt bereiken. Dus een belangrijke tip: wil je een optimaal effect behalen met afvallen? Doe dan vooraal heel veel aan seks.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.