Vier keer vet verbranden

vet verbrandenMensen willen graag snel vet verbranden om af te vallen. Vet verbranden en afvallen hebben veel met elkaar te maken. Wie vet verbrandt zet energie om. En wanneer opgeslagen energiereserves verdwijnen, zal ook het vet verdwijnen. Er zijn vier plaatsen waar mensen graag vet verliezen. Voor mannen en vrouwen betreft het vooral de buik, maar voor vrouwen ook de benen, billen en heupen. In dit artikel vier keer vet verbranden.

Vet verbranden bij de buik

De buik is een lastige plaats om vet te verbranden. Er ontstaat vaak veel irritatie rondom buikvet, want het laat zich zo moeilijk verwijderen en ontstaat bovendien heel erg snel. De buik is een van de plaatsen waar vet zich het snelste ophoopt. Hoe kun je nu effectief van buikvet afkomen en het afvallen bij je buik stimuleren? Probeer meer te bewegen en focus daarbij op je buik. Als je je buikspieren de hele dag probeert aan te spannen, zal het helpen om af te vallen. Je lichaam leert immers dat er iets gaande is bij de buik en zal energie eerder bij de buik vandaan halen, waardoor vet er sneller verdwijnt.

Vet verbranden bij de heupen

Wil je juist van vet bij de heupen af? In dat geval helpt het om meer te gaan bewegen en te gaan wandelen. Door je heupen voortdurend in beweging te laten zijn, zal je lichaam het signaal opvangen dat je daar van vet af wil. Door ze aan te spannen ontwikkel je bovendien spieren, waardoor de vetverbranding nog sneller zal gaan. Vet verbranden bij de heupen kun je ook uitstekend doen in de sportschool, want daar kun je op de steps. Op de steps zet je steeds kleine, maar krachtige stapjes, waardoor je heupen optimaal bewegen.

Vet verbranden bij de billen

Dikke billen worden door veel vrouwen als weinig aantrekkelijk beschouwd. Ze hebben liever strakke billen. Je kunt vet bij je billen verbranden door te zorgen dat je billen veel bewegen. Sporten waarbij dat het geval is zijn hardlopen, maar ook fietsen. Je spant je bilspieren het beste voortdurend aan, omdat op die manier de verbranding van vet sneller zal verlopen. Je kunt, net als bij het verbranden van vet bij de heupen, ook in de sportschool terecht. Op de steps span je namelijk vooral je bilspieren aan, waardoor die sterker worden en vanzelf vet zullen verbranden.

Vet verbranden bij de benen

De benen zijn eigenlijk altijd wel in beweging. Het fijne daarvan is dat je niet veel meer hoeft te doen dan bij de heupen, billen en buik. Door het vet te verbranden op die drie plaatsen kom je ook tegemoet aan het vet bij de benen. Wil je echter nog meer vet bij je benen verbranden, dan zijn de volgende sporten ideaal: hardlopen, zwemmen, roeien (waarbij je veel kracht uit je benen haalt), waterfietsen (wellicht moeilijk om dat dagelijks te doen, maar wel een heel goede manier om sterke benen te krijgen). Beenoefeningen in de sportschool kun je ook zwaarder maken, waardoor je nog meer effect zult hebben met het afvallen bij je benen.

Geef een reactie!