Afvallen met shakes ervaringen

Afvallen met shakes ervaringenWat zijn de ervaringen van mensen die afvallen met shakes? Shakes kunnen heel goed helpen bij het afvallen. In principe zijn shakes vervangers van gewone maaltijden, waardoor je op een heel makkelijke manier af kunt vallen. Hoe ervaren onze bezoekers afvallen met shakes?

Afvallen met shakes

Zeker onder mensen die weinig tijd hebben en een druk programma hebben is afvallen met shakes populair. Afvallen met shakes kent voor deze doelgroep namelijk veel voordelen, zoals:

  • afvallen met shakes kost nauwelijks tijd en zijn geen aanslag op je dag;
  • de shakes hebben lekkere smaken en bieden volop mogelijkheden;
  • variatie in de shakes is mogelijk, waardoor afvallen leuker wordt;
  • afvallen met shakes is een erg flexibele manier van afvallen.

 

Nauwelijks tijd

Afvallen terwijl het nauwelijks tijd kost klinkt ideaal, nietwaar? Met shakes ben je niet veel tijd kwijt aan het afvallen. Het enige dat je doet is de shake klaarmaken en opdrinken. Je bent hier vaak minder tijd mee kwijt dan het smeren van boterhammen en het snijden van fruit. Om die reden kost het weinig tijd om met shakes af te vallen en dat wordt door de meeste gebruikers als een groot voordeel gezien.

Lekkere smaken

De shakes zijn niet verkrijgbaar in één standaard smaak, zoals naturel. Nee hoor, er is een verscheidenheid aan shakes te verkrijgen. Diverse smaken zijn te bestellen, zoals banaan, aardbei, kiwi, chocolade en yoghurt. Op die manier is er een grote verscheidenheid en is het beter om vol te houden. De shakes wisselen voldoende af, waardoor je niet het idee hebt iedere dag weer hetzelfde te moeten eten. Tevens zijn er shakes waarbij het mogelijk is om je eigen smaak samen te stellen.

Variatie is mogelijk

Met al die verschillende smaken is het goed mogelijk om te variëren. De ene dag nuttig je misschien een shake met aardbeiensmaak, de volgende dag kies je voor banaan of framboos. Hoe dan ook, er is volop variatie mogelijk. Niet alleen in de smaak, maar ook in de wijze waarop je de shakes nuttigt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen om iedere maaltijd te vervangen met een shake, maar je kunt ook besluiten om alleen de lunch en het ontbijt te vervangen. Op die manier zijn er op de dag ook momenten waarop je gewoon kunt mee eten met de rest.

Flexibel afvallen met shakes

Je hebt het kunnen lezen. Afvallen met shakes wordt vooral gezien als flexibel afvallen. Je kunt afvallen op allerlei manieren met shakes en je kunt de shakes naar hartelust inzetten. Wil je snel afvallen? Dan zet je meerdere shakes in op de dag? Heb je de tijd, dan vervang je per dag slechts één maaltijd.

Ervaringen afvallen met shakes

De lezers van deze blog zijn het erover eens dat afvallen met shakes een prettige manier van afvallen is die veel voordelen biedt. Er is vrijheid, voldoende variatie en het is mogelijk om op een flexibele manier af te vallen. Wat zijn jouw ervaringen met shakes? Wellicht heb je nog lekkere recepten liggen? Laat ze achter in een reactie en help op die manier meer mensen met afvallen via shakes!

3 Reacties

  1. Theo december 2, 2014 Reply
  2. Bert januari 21, 2015 Reply
  3. Hannie Cools mei 22, 2015 Reply

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.