2 kilo afvallen in een week

Het is mogelijk om veel af te vallen in korte tijd. Natuurlijk vergt dit wat aanpassingen, maar op zich is het goed om te weten dat je over een week twee kilo kwijt kunt zijn. 2 kilo afvallen in een week. Lees hieronder hoe je dat doet.

 

Afvallen in een week

Is het mogelijk om in een week af te vallen? Jazeker. Sterker nog: het is heel eenvoudig om in een week af te vallen. Eigenlijk valt en staat afvallen met twee zaken: voeding en beweging. Je maakt zelf al een groot verschil door te kijken naar je voeding. Welke producten kun je onder de vetmakers scharen? Schrap die direct. Als je daarbij ook nog eens gaat bewegen, komt het zeker goed.

 

2 kilo afvallen in een week

2 kilo afvallen in een week is zeker haalbaar. We sommen hieronder een aantal tips en adviezen voor je op. Je hoeft ze niet allemaal door te voeren om succesvol te zijn, maar hoe meer je er doet, hoe sneller het zal gaan.

 

Minder vette producten

Je kunt makkelijk 2 kilo afvallen in een week als je minder vette producten nuttigt. Dat begint al bij het ontbijt. Wist je dat je met een gemiddeld ontbijtje al heel veel koolhydraten binnenkrijgt? Binnen een koolhydraatarm dieet wordt een ontbijt dan ook heel anders vorm gegeven. Vette producten, zoals zuivel (kaas) worden vervangen door mager vlees (zoals rundvlees, kip of kalkoen). Je zal eerder kwark eten met wat havermout dan een boterham met pindakaas of chocoladepasta.

Bekijk voor jezelf eens waarin het verschil zit.

Als je daar hulp bij kunt gebruiken is het boek Afslank Receptenbijbel een aanrader.

 

Meer water en thee

Water en thee kunnen niet alleen lekker zijn, het zijn ook nog eens prima dorstlessers. Ze helpen je om met gemak 2 kilo in een week af te vallen. Sterker nog: doordat je door water en thee vol komt te zitten heb je minder behoefte aan tussendoortjes en snoep. Daarbij bevatten frisdranken en sappen (ook jus d’orange en appelsap) veel suikers en daarmee zijn het echte dikmakers. Door deze dranken te minderen en water te drinken, kun je makkelijk 2 kilo in een week afvallen.

 

Beweeg meer

In de week dat je 2 kilo af wil vallen is het goed om te blijven bewegen. Nu hoef je niet direct naar de sportschool te rennen om je daar uit te leven. Denk aan de makkelijkere manieren om aan beweging te komen. Je kunt bijvoorbeeld vaker gaan lopen, een vaste avondwandeling maken of met de fiets naar je werk gaan en boodschappen doen met de fiets. Probeer ook op je werk meer beweging te vinden, door af en toe een extra loopje te nemen. Bedenk dat alles is toegestaan om jou te helpen 2 kilo in een week af te vallen.

 

Eet niet voor het slapen gaan

Wil je het maximale halen uit de week? Eet dan niet voor je gaat slapen. Doe je dat wel, dan wordt veel energie niet meer verwerkt en opgeslagen als reserve. Daardoor ontstaat lichaamsvet, dat zich ophoopt in je lichaam. Dineer op tijd, zodat je nog een avond voor je hebt. Natuurlijk kun je ’s avonds wel gewoon water of thee drinken.

 

Makkelijk 2 kilo afvallen in een week tijd

Je hebt kunnen lezen dat het makkelijk kan om in een week tijd 2 kilo af te slanken. Maar je zult hier wel zeer gedisciplineerd in moeten zijn. Houd je aan bovenstaande richtlijnen en de kans op succes is vele malen groter. Val je liever af op een meer begeleide manier? In dat geval kan het geen kwaad om eens naar enkele diëten te kijken.

Wil je meer begeleiding bij het afvallen? Dan kun je een diëtist overwegen. Uiteraard kun je ook zelf in een receptenboek duiken, zoals de Afslank Receptenbijbel.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.