Wat is het Mentale Dieet Plan?

Mentale Dieet planHet Mentale Dieet Plan. Als je zoekt naar een manier om af te vallen heb je er vast al eens van gehoord, want er is veel geschreven en gesproken over het Mentale Dieet Plan. Maar wat is het Mentale Dieet Plan nu precies? En hoe werkt het? Veel van onze lezers stelden ons die vraag. In dit artikel dan ook eindelijk volop aandacht voor het Mentale Dieet Plan.

Afvallen met Katja Callens

Dieetgoeroe Katja Callens schreef het Mentale Dieet Plan. Het is een stappenplan dat je helpt om in korte tijd veel gewicht te verliezen. Het Mentale Dieet Plan staat ook wel bekend als de methode ‘Weg met die Kilo’s’. Dit uitgebreide dieet stelt je in staat om in korte tijd veel gewicht te verliezen. Katja Callens, de schrijfster van dit dieet, is een model en ervaringsdeskundige en werkte jarenlang voor een cosmeticabedrijf. Het Mentale Dieet Plan is vanuit haar eigen ervaring geschreven.

Twee delen

Het Mentale Dieet Plan bestaat uit twee delen. Zo is er een lichamelijk deel, waarin een eiwtirijk dieet centraal staat, en een deel van mentale ondersteuning. Hierin ontvang je als gebruiker van het dieet regelmatig mails van Katja Callens waarin ze je motiveert en stimuleert verder te gaan met afvallen. Deze mentale ondersteuning geeft naam aan het dieet, omdat het een essentiële rol speelt. Veel gebruikers van het Mentale Dieet Plan benoemen dit als een groot voordeel aan het dieet.

Dieet

Het dieet dat wordt gebruikt in het Mentale Dieet Plan is een prettig dieet dat je in staat stelt om veel kilo’s af te vallen en toch lekker te eten. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan wat veel mensen tegenwoordig zoeken: een manier om makkelijk en snel af te vallen. Het dieet is eiwitrijk, maar bijzonder gevarieerd. Zo kun je allerlei voeding, zoals vlees, vis, eieren, melk, kaas, kwark, groenten en zuivel, gewoon eten. De vele recepten helpen je om een flink aantal maaltijden om tafel te toveren.

Wat maakt het Mentale Dieet Plan zo succesvol?

Ten eerste zijn er heel veel mensen die het Mentale Dieet Plan gebruiken en er een positieve ervaring aan over houden. Zij zijn veel kilo’s afgevallen en slank gebleven, ook na het dieet. Het tweede wat het Mentale Dieet Plan tot een succes heeft gemaakt is de persoonlijkheid. De ondersteunende en motiverende mails die Katja Callens stuurt staan boordevol tips die je helpen om nog meer uit het dieet en afvalplan te halen. Tot slot gaat er veel aandacht uit naar mentale ondersteuning. Dat wordt in veel diëten niet gedaan. Juist doordat die ondersteuning er is, is het veel minder moeilijk om het dieet af te maken.

Eindelijk makkelijk afvallen

Het is voor veel mensen moeilijk om af te vallen. Lichamelijk vaak minder zwaar dan geestelijk. En daar speelt het Mentale Dieet Plan goed op in. Door mentale ondersteuning wordt een vicieuze cirkel doorbroken. Het is niet alleen een kwestie van willen afvallen, maar afvallen. Wie zich aan het dieetplan van het Mentale Dieet Plan houdt, zal (eindelijk) makkelijk afvallen.

Meer weten?

Het Mentale Dieet Plan

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.