Afvallen buik en heupen

De buik en de heupen zijn voor veel vrouwen de plaatsen waar vet zich ophoopt. Een vervelende plek, want juist die plekken vallen het meeste op. Wil je snel afvallen bij je buik en heupen? We hebben een aantal tips en adviezen voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij ook snel af van vet rond je buik en op je heupen.

Vetophoping buik en heupen

Hoe onaangenaam het ook mag klinken, vet is dol op je buik en je heupen. Het zijn de plaatsen waar vet zich het eerste laat zien en waar het zich het moeilijkst laat verwijderen. Buikvet en vet op de heupen vormen sinds jaar en dag ergernissen onder vrouwen en mannen die willen afvallen. Wees erop voorbereid dat het even kan duren voor je gaat zien dat het buikvet en het vet bij je heupen verdwijnt.  Dat heeft tijd nodig. Veel tijd.

Buikvet

Afvallen bij je buik, daar hebben we al eerder over geschreven. Het blijft een belangrijk punt van aandacht voor veel mannen en vrouwen. Hoe kom je nu snel van buikvet af? Hieronder een aantal tips en adviezen die je kunnen helpen om snel af te vallen bij je buik:

  • zorg ervoor dat je minder vet binnenkrijgt dan je verbrandt;
  • wees je ervan bewust dat je eerst vet op andere plaatsen verbrandt;
  • ga meer bewegen, hardlopen, sporten en laat zeker de auto en fiets vaker staan;
  • span je buik regelmatig aan en doe oefeningen op je werk om je buik te trainen.

Snel van buikvet af

Je raakt niet snel van buikvet af, maar je kunt het wel bespoedigen door gezonder te eten. Beperk de inname van vetten en suikers en eet zo gezond mogelijk. Ook bier is een dooddoener voor je buik. Als je veel bier (en ook andere alcoholische dranken) drinkt, krijg je een dikkere buik. Het beste medicijn daartegen is om bier te laten staan, hoe moeilijk dat voor veel mensen ook zal zijn.

Vet op de heupen

Vooral vrouwen ervaren vet op de heupen en zien dit als een groot probleem. Je kunt van vet op je heupen afkomen door je te houden aan onderstaande richtlijnen:

  • eet niet teveel vetten en suikers, zodat energie zich niet op kan hopen;
  • train je been- en bilspieren zoveel mogelijk, want daarmee pak je ook het vet op je heupen aan;
  • ga vaker lopen, wandelen of sporten en span daarbij je heupen nog meer aan.

Snel van heupvet af

Wil je snel van heupvet afraken, hoe moeilijk dat ook is? Dan geldt hetzelfde als bij buikvet: ga gezonder eten, beperk vetten en suikers en eet gevarieerd. De schijf van vijf kan je daarbij helpen. Alcoholische dranken zijn ook schadelijk met het oog op vet op je heupen, want daar hoopt het zich sneller op. Net als bij buikvet kun je bier en wijn beter laten staan als je snel wil afvallen.

Afvallen buik en heupen

Het is een lastige opgave om af te vallen bij je buik en heupen, maar geen onmogelijke. Denk je dat je wel wat hulp kan gebruiken? In dat geval adviseren we je om het koolhydraatarme dieet uit te proberen. Dit dieet helpt je om snel en verantwoord af te vallen op plaatsen waar jij dat wil. Het koolhydraatarme dieet is een betrouwbare methode die op deze website door veel mensen wordt gebruikt. Bovendien kun je een koolhydraatarm dieet gratis volgen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.