Gratis snel afvallen

Moet afvallen geld kosten? Nee hoor, gratis snel afvallen is zeker mogelijk. In dit artikel geven we je enkele tips die je helpen om gratis af te vallen, zonder dat ze je een cent kosten. Sterker nog: in sommige gevallen besparen ze je zelfs geld!

Hoe kun je gratis snel afvallen?

Een dieet kost vaak geld. Niet alleen betaal je voor het dieet zelf, maar ook voor de ingrediënten die bij de recepten horen, moet je betalen. Op zich is dat niet verkeerd, maar wanneer je het niet breed hebt of het geld er niet voor uit wil geven, kan het handig zijn als je niet hoeft te betalen om af te vallen. Onderstaande tips kunnen je helpen om snel af te vallen:
  • ga op zoek naar een gratis dieet;
  • vervang ongezond eten voor gezond eten;
  • ga vaker bewegen of sporten;
  • zorg voor een afvalbuddy.

Een gratis dieet

De meeste diëten kosten geld. Maar wees nu eerlijk: heb je zelf echt geen idee van hoe je op dieet zou kunnen gaan? Je kunt onze artikelen eens bekijken over een crash dieet of over het 3 dagen dieet. Bij het 3 dagen dieet zitten twee gratis menu’s die je direct kunt gebruiken. Daarmee kun je dus direct gratis afvallen. Verder kun je ook op forums terecht om naar meningen en ervaringen van anderen te vragen. Zij zullen je ongetwijfeld kunnen helpen om een dieet te vinden, zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Ook bij een koolhydraatarm dieet kun je al gratis beginnen met afvallen.

Vervang ongezond eten

Door ongezond eten – zoals chips, snacks en chocolade – te vervangen kun je niet alleen gratis snel afvallen, maar ook nog eens geld besparen. Komkommers, worteltjes, tomaten en andere snoepgroenten zijn niet zo duur als zakken chips, dure snacks en chocolade. Zo kun je geld besparen en snel afvallen. Bovendien kun je de lekkerste tussendoortjes maken met gezonde ingrediënten. Met andere woorden: gezond eten kan heel erg lekker zijn.

Beweeg en sport meer

Het is geen geheim dat beweging en sport goed is als je af wil vallen. Door te bewegen en te sporten verbrand je meer energie en dus ook vet. Je kunt op verschillende manieren gratis sporten. Bijvoorbeeld:
  • door vaker de trap te nemen dan de lift als je op je werk bent;
  • door vaker te fietsen en te lopen dan met de auto of het openbaar vervoer te reizen;
  • door op een vast moment extra te bewegen, bijvoorbeeld door een wandeling te maken na het eten of hard te lopen.
Zeker een combinatie van meer beweging en sport en lekker gezond eten, zal je helpen om snel gratis af te vallen, zonder dat het je al te veel moeite kost.

Een afvalbuddy

De laatste tip is misschien nog wel de meest belangrijke en effectieve. Zorg ervoor dat je niet alleen staat. Samen afvallen is zoveel malen makkelijker dan alleen. Ga dus op zoek naar iemand in je omgeving met wie je samen af kunt vallen. Doorloop samen deze lijst met tips en bekijk wat voor jullie mogelijk is. Als je samen afvalt kun je elkaar stimuleren, motiveren en belonen. Daarmee wordt het voor beiden makkelijker om vol te houden.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.