365 Koolhydraatarme Gerechten

365 Koolhydraatarme GerechtenWie Dieetkompas.nl regelmatig bezoekt zal weten dat wij voorstander zijn van onder meer een koolhydraatarm dieet. Een koolhydraten dieet is wat ons betreft een dieet dat gezond, verantwoord en bijzonder effectief is.

Wat dat betreft kunnen we het boek “365 Koolhydraatarme Gerechten” van Nicola Graimes zeker aanbevelen. Het boek bevat, zoals de titel aan aangeeft, recepten om het hele jaar door koolhydraatarm te kunnen koken.

365 Koolhydraatarme Gerechten

Met het boek “365 Koolhydraatarme Gerechten” haal je voldoende gerechten in huis om diverse maaltijden koolhydraatarm te bereiden. Daarmee kom je tegemoet aan een koolhydraatarme levenswijze.

De recepten in het boek bestaan uit de lekkerste ingrediënten: vlees, vis, gevogelte, vegetarisch en ga zo maar door. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

De recepten zijn makkelijk te volgen en leiden tot trendy gerechten, die zeker zullen smaken.

Nicola Graimes

De schrijfster van “365 Koolhydraatarme Gerechten” is de Engelse Nicola Graimes. Zij heeft ervaring als culinair redacteur en als schrijfster van kookboeken. Ze schreef onder meer een vegetarisch kookboek speciaal voor kinderen. Hier ontving ze diverse awards voor, onder meer de award voor beste vegetarische kookboek.

Nicole Graimes was ook lange tijd redacteur van het in Engeland zeer bekende tijdschrift Vegetarian Living.

Nicole Graimes

Koolhydraten

Binnen de “365 Koolhydraatarme Gerechten” is er op de juiste manier aandacht voor koolhydraten, net als binnen een koolhydraatarm dieet. Dan gaat het er namelijk om dat de goede koolhydraten wel worden gegeten, maar dat de zogenaamde slechte koolhydraten worden gemeden. Slechte koolhydraten zijn vaak onnodig toegevoegd aan producten om ze meer smaak te geven of om ze langer houdbaarder te maken.

Overtollige koolhydraten worden in je lichaam opgeslagen en leidt tot overgewicht. De energie wordt niet verbrand, maar als vet opgeslagen.

Het kan ook gevolgen hebben voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel, waardoor je je flauw en futloos kan gaan voelen.

De recepten in “365 Koolhydraatarme Gerechten” richten zich juist op gezonde koolhydraten uit onbewerkte voedingsmiddelen. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel in balans en sla je geen onnodige koolhydraten als vetten op.

Zodoende krijg je meer energie en zal je vanzelf afvallen.

 

Afvallen met koolhydraatarme gerechten

Kun je afvallen met koolhydraatarme gerechten? Jazeker, door te minderen met koolhydraten en volgens een koolhydraatarm dieet te gaan eten en drinken, kun je heel veel resultaat boeken.

Het boek van Nicole Graimes kan daar zeker handig bij zijn. Mensen die handvaten zoeken om af te vallen met een koolhydraatarm dieet kunnen deze gerechten volgen en ervaren wat het voor hen doet.

Wil je het liever dichter bij huis zoeken? Dan raden we je het boek ‘De Afslank Receptenbijbel‘ aan. Dit boek staat boordevol koolhydraatarme recepten. Tussen de uiteenlopende recepten door word je ook nog eens goed geïnformeerd over voeding.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.