Een koolhydraatarm dieet volgen voor strakke billen

Wil jij strakke billen? Je bent lang niet de enige die naar manieren zoekt om op een vlotte, maar verantwoorde manier toe te werken naar stevigere billen.

Strakkere billen betekent dat je begint met het verbranden van vet. We kunnen met een gerust hart stellen dat een koolhydraatarm dieet perfect in staat is om heel doelgericht vet te verbranden. Door een koolhydraatarm dieet te volgen kun je dus ook aanwerken op strakkere billen.

Het is niet zo dat je alleen maar een koolhydraatarm dieet kunt gaan volgen en dan vanzelf strakkere billen krijgt. Hoe dan wel? Dat vertellen we je in dit artikel.

Eerst vet verbranden

Wil je strakkere billen? Geen grotere billen of dikkere billen, maar strakkere billen? Dan is het doel om vet te verbranden rond je bovenbenen, heupen en op je kont.

Dat doe je door de huidige energievoorraad op te maken. En dat kan alleen als er geen energie meer wordt geleverd. Althans, geen ongezonde energie meer. En dat is precies wat je kan bereiken door een koolhydraatarm dieet te gaan volgen.

Koolhydraatarme recepten helpen je erbij om wel energie te krijgen, maar weinig koolhydraten. De energie die je uit koolhydraten haalt wordt namelijk omgezet in vet als deze niet wordt gebruikt. En aangezien de meeste producten vol zitten met snelle koolhydraten, sla je heel veel vet op.

 

Recepten

Het eten van koolhydraatarme recepten is een heel gerichte manier om vet te verbranden en de voorraad energie op te maken die je nog in je hebt. Op die manier kun je dus razendsnel afvallen.

Dat zal in de eerste plaats overal op je lichaam te zien zijn. Niet alleen bij je billen. En dat is niet erg, want overtollig vet wordt ook overal opgeslagen.

 

Gericht trainen op de billen

Wanneer het jouw doel is om strakkere billen te krijgen is het de bedoeling dat je tijdens het volgen van een koolhydraatarm dieet ook goed je billen traint. Daar zijn diverse programma’s voor te volgen, zoals de Strakke Billen Training.

Hiermee doe je oefeningen die heel effectief de bilspieren trainen en zorgen dat je billen echt steviger worden. Daardoor krijgt ophoping van vet geen kans meer. Ook wordt het vet dat al op je billen zit direct verbrand doordat je koolhydraatarm eet.

 

Nog een voordeel: eiwitten

Je kent waarschijnlijk ook de werking van het eiwitdieet al. Dat zorgt ervoor dat eiwitten spiermassa aan maken op plaatsen waar dat nodig is. Een eiwitdieet lijkt erg op een koolhydraatarm dieet. Omdat je veel eiwitten eet tijdens een koolhydraatarm dieet profiteer je dus dubbel.

De spieren in je kont die jij zo hard aanpakt worden nog eens van extra eiwitten voorzien door jouw dieet! Dat betekent dat spieren zich sneller herstellen, groter worden en strakker. Een groot voordeel voor iedereen die strakkere billen wil krijgen en bereid is daarvoor te trainen én een dieet te volgen.

 

Conclusie

Strakke billen trainen kun je zelf in de hand hebben. Wanneer je een goed trainingsprogramma zoals de Strakke Billen Training combineert met de voordelen van een koolhydraatarm dieet, is het zeker mogelijk om in vrij beperkte tijd over een strakkere kont te beschikken.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.