Stevige billen voor 50 plussers

Stevige billen zijn mogelijk voor iedereen. Alleen zal het de een meer moeite kosten dan de ander. Ben jij 50 jaar of ouder? Dan is het goed om te weten dat ook jij nog over strakke, stevige billen kunt beschikken. Het zal alleen wel een andere instelling vragen dan voor iemand van begin 30. Dat heeft te maken met de hormonen. Naarmate je ouder wordt gaan lichaamsdelen meer hangen. Dat vinden veel vrouwen niet mooi en zij verzetten zich daar tegen door te trainen.

Bij bilspiertraining werkt het net zo.

 

De oefeningen

We hebben in onze uitgebreide kennisbank over bilspiertraining al veel oefeningen voor je verzameld. Houd je gewoon aan de richtlijnen in deze oefeningen en voer ze uit zoals ze voorgeschreven worden. Voor nog meer resultaat schaf je de Strakke Billen Training aan. Hieronder kun je de onze oefeningen nogmaals teruglezen:

 

Voeding

Naast oefeningen is voeding belangrijk. Zoveel mogelijk eiwitrijke voeding en voorzichtig aan met koolhydraten. Op die manier werk je toe aan een beter herstel van je spieren. Door je hele lichaam, maar ook gericht op je billen.

Voeding levert je de energie om spieren te kunnen gebruiken en te laten groeien. Je moet hier dus heel consequent mee zijn en zorgen dat enkelvoudige koolhydraten zoveel mogelijk geweerd worden. Eiwitrijke producten zijn voornamelijk ei, vis en vlees, maar ook veel (onbewerkte) groenten en fruit. Voor tussendoor kun je noten en zaden eten, want die zitten ook vol met eiwit.

 

Mindset

Als je billen wil trainen, moet je je mindset daarop aanpassen. Het gaat niet om afvallen alleen, het gaat vooral om het creëren van bilspieren. De mindset van iemand van 50 jaar of ouder kan verschillend zijn van die van iemand van 30. Wanneer je 50 jaar of ouder ben kan het nu eenmaal wat langer duren voor het resultaat zichtbaar is. Stel je daar dan ook op in.

Het is niet erg dat het niet direct gebeurt, zolang het maar gebeurt. Je zal zelf ervaren dat de trainingen al vrij snel ergens goed voor zijn: je komt lekkerder in je vel te zitten, voelt je over het algemeen gelukkiger en hebt de motivatie om door te gaan.

 

Conclusie

Billen trainen is niet alleen voor jongere mensen. Ook mensen van 50 jaar of ouder kunnen prima hun billen in vorm proberen te krijgen door te trainen. Bilspiertraining is weggelegd voor alle generaties, zolang je maar bewust bent van het feit dat het wat langer kan duren. Als je de 50 gepasseerd bent, gaan lichaamsdelen nu eenmaal sneller hangen. Niet mooi, maar wel de waarheid en ook zoals de natuur het bedoeld heeft.

Je kunt gelukkig zelf het tij keren en effectief aan training gaan doen. Vergeet ook niet het belang van gezonde voeding. Die levert je de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te blijven en spiermassa te herstellen en op te bouwen. Je kunt gerust stellen dat bilspieren trainen en gezonde voeding op elkaar afgestemd moeten worden.

Wanneer je meer begeleiding wil bij het trainen van je billen, moet je je eens verdiepen in de beste bilspiertraining van dit moment: de Strakke Billen Training.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.