Weg met die dikke billen

Duizenden vrouwen (en heel wat minder mannen) balen enorm van hun dikke billen. Ze vinden het vooral erg dat hun billen hangen en slap zijn. Iedere stap die je zet lijken je billen heen en weer te schudden. Dat is niet fijn en geeft je weinig zelfvertrouwen.

Je wil afrekenen met die dikke billen. Daarvoor in de plaats wil je strakke billen of een stevige, ronde kont. Mannen vinden billen vaak aantrekkelijk. Ze hoeven niet klein of dun te zijn, maar stevig en onderhouden.

Jij kunt voor jezelf het verschil maken door te gaan trainen. Dan kun je zowel strakke billen als ronde billen krijgen.

Wat zijn nu de redenen dat vrouwen zoveel problemen hebben met hun billen en dat hun kont dikker wordt? In dit artikel gaan we dieper in op dat probleem.

Waarom krijg je dikke billen?

De ene vrouw heeft meer aanleg voor dikke billen dan de andere. Er is geen pasklaar antwoord te geven op de vraag waarom je dikke billen krijgt. Het hangt af van heel veel factoren, zoals je lichaamsbouw, je genen, de wijze waarop je leeft, je voeding en je lichaamsbeweging. Zelfs zaken als stress en slaap hebben effect op een dikkere kont.

Wanneer je ongezond eet, houd je meer vetmassa vast. Dat komt omdat er in ongezond eten vaak veel koolhydraten zitten en die laten zichzelf heel snel opslaan als lichaamsvet. Je kunt dat patroon doorbreken door op zoek te gaan naar koolhydraatarme recepten.

 

Gebrek aan beweging

Houd jij niet zo van beweging? Dan heb je een probleem, want als je strakkere billen wil, zal je toch echt aan de bak moeten. Afvallen kan nog wel zonder dat je gaat bewegen. Het is dan vooral een kwestie van gezonder gaan eten. Maar strakke billen krijg je niet door voeding. Daar moet je zelf aan bijdragen door meet aan beweging te gaan doen.

Je zal merken dat beweging goed voor je is en direct helpt. De beweging maakt dat je lichaam enorm veel energie behoeft waar je lichaam – als je de juiste voeding eet – niet meer volledig in kan voorzien. De vetreserves moeten worden aangeboord en dat is waar jij effect gaat ervaren aan je aanpak: want die dikke billen bevatten heel veel vet. Vet dat nu verbrand gaat worden.

 

Verandering is noodzakelijk

Wat de oorzaak van jouw dikke billen ook precies is, verandering in je huidige leven is noodzakelijk. Anders zet je alleen maar de oorzaken voort en strakke billen krijg je nu eenmaal niet vanzelf.

Gezonde voeding en meer beweging zijn de sleutelwoorden voor strakkere billen. Je zal gerichte oefeningen voor bilspieren moeten gaan toepassen om je bilspieren sterker en groter te maken. Hoe sterker en groter die worden, hoe makkelijker het op een gegeven moment zal worden. Want sterke en grote bilspieren verbranden van zichzelf veel meer vet.

 

Klaar voor verandering?

Ben jij klaar voor verandering? Wil jij afrekenen met het vet bij je billen en gaan voor strakke billen, die gezien mogen worden én die jou weer zelfvertrouwen geven.

Ongeacht je leeftijd, je huidige gewicht, je eet- en leefpatroon is het mogelijk om vandaag al naar verandering toe te werken. In het unieke programma “Strakke Billen Training” leert personal coach Nick de Zeeuw jou alle kneepjes om van jouw dikke billen strakke billen te maken. Je leert over voeding en krijgt de beste oefeningen aangereikt om je billen steviger te maken.

Bekijk de Strakke Billen Training

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.