Afvallen en billen trainen

Als jij stevigere billen wil, ben je echt niet de enige. In Nederland zijn heel veel vrouwen die stevigere billen willen trainen. Veel van die vrouwen ontdekken dat er veel overlap is tussen het verkrijgen van die mooie billen en afvallen.

Dat is natuurlijk helemaal niet gek, want als je billen te dik en te groot zijn, wil je afrekenen met het vet dat zich daar heeft opgehoopt. Misschien ken je het wel: van die putjes in je huid, waardoor je kont net een maanlandschap lijkt te zijn.

Afrekenen met vet bij je billen doe je door over je hele lichaam af te vallen. Wil jij dus stevigere billen en ben je bereid om daar voor te gaan trainen of sporten? Weet dan dat het begint met afvallen.

 

Afvallen is het begin

Het vet dat zich nu heeft opgehoopt op je kont moet je zien weg te krijgen. Dat doe je door een dieet te volgen, anders te gaan eten of meer te gaan bewegen. Een combinatie is natuurlijk helemaal mooi. Hieronder leggen we kort de voordelen uit van diëten, voeding en beweging.

 

Diëten

Een dieet kan je richting geven bij het afvallen. Een goed dieet (dieet betekent levenswijze) bereidt je voor op gezonder te gaan eten en op beweging te letten. Wanneer jij een goed dieet succesvol volgt, kun je na afloop gezonder eten en drinken en weet je precies hoe beweging voor jou zinvol is. Een dieet geeft richting, maar bereidt je ook voor om het zonder dieetplan te kunnen. Zeker mensen die onzeker zijn en geen idee hebben waar ze moeten beginnen, hebben baat bij een dieet. Gelukkig staat onze website daar vol mee.

 

Gezonde voeding

Heel veel mensen weten niet eens dat ze ongezond eten. Veel van de producten die we dagelijks op tafel zetten maken ons dik, zorgen voor een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Door bewust gezonder te gaan eten en drinken (lees bijvoorbeeld onze kennisbank over koolhydraatarme recepten eens), kun je al heel veel verandering bij jezelf te weeg brengen. Gezonde voeding is dan ook essentieel voor wie wil afvallen en voor wie stevigere billen wil trainen.

 

Beweging

Met beweging kom je een heel eind. Doordat je beweegt, verdeel je de energie uit je voeding beter en worden koolhydraten niet als vet opgeslagen. Je valt daardoor sneller en makkelijker af, maar krijgt ook meer conditie (om nog meer af te kunnen gaan vallen). Wie eenmaal een goede start gemaakt heeft met beweging, zal dan ook snel effect ervaren.

 

Gerichte training na het afvallen

Ben je afgevallen of hard op weg om gewicht te verliezen? Dan moet je de focus op je billen gaan leggen. Jij wil stevige billen en je lijf is al bezig om in vorm te komen. Nu is het zaak dat jij je billen meer gaat trainen. Daarmee geef je een signaal af: ik wil dat het vet bij mijn billen verdwijnt en plaats maakt voor spiermassa.

Als je zorgt dat je voeding op orde is en je de juiste oefeningen op je bilpartij loslaat, kun je binnen de kortste keren beschikken over die stevige billen die je zo graag wil.

 

Conclusie

Het verkrijgen van stevigere billen is nauw verwant aan afvallen. Je zal namelijk in de eerste plaats moeten zorgen dat je lichaam over gaat tot het verbranden van overtollig vet. Leer daarom van het afvallen en pas daarna gerichte training toe op je billen voor het gewenste resultaat. Je zal zien dat dit het meest effectief en zinvolle is om aan die stevige billen te komen waar je altijd van droomde.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.